L.A.'s Finest

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2019 - heden
NetwerkSpectrum
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Spectrum
L.A.'s Finest is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Spectrum. De serie ging in première op 13 mei 2019.

De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Union) begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Alba), een werkende moeder – die zonder dat zij daar iets aan kan doen, vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie L.A.'s Finest.

Nieuws (21)

Na The CW, NBC, ABC en CBS komt ook FOX met de datums voor hun herfstprogrammering. Ook FOX komt met een pretpakket vol met reality- en spelprogramma's en animatieseries.
vr 28 augustus
1
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus

Vergelijkbare series

Leverage
5 stemmen
Elementary
5 stemmen
The Blacklist
5 stemmen
Take Two
5 stemmen
The Mentalist
4 stemmen