Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 9

Weekoverzicht 9

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 februari tot en met 3 maart voor je op een rijtje gezet.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Algemeen Serienieuws


American Gods


Op donderdag 28 februari kreeg ik de kans om niet alleen de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van American Gods te bekijken, maar ook eens binnen te kijken bij Soho House Amsterdam.

Datums Series


Bosch


Bosch is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging van start in februari 2015. Op 19 april 2019 begint het vijfde seizoen.

The Handmaid’s Tale


De sciencefiction-serie The Handmaid's Tale keert terug op woensdag 5 juni met drie nieuwe afleveringen en de daaropvolgende afleveringen verschijnen elke woensdag bij Hulu in de Verenigde Staten.

Maart


Welke series starten wanneer in maart 2019 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

The OA


The OA is een Amerikaanse mysterieuze dramaserie van Netflix. De serie ging in première in december 2016. Op 22 maart start het tweede seizoen.

Osmosis (2019)


Osmosis (2019) is een nieuwe Franse romantische sciencefictionserie. De serie gaat in première op 29 maart 2019 bij Netflix.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 9 (25 – 28 februari) en weekeinde 9 (1 – 3 maart)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

The Tick


'Nieuwe helden zullen opstaan'. Amazon heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van The Tick op 5 april van start zal gaan. Het tweede seizoen zal tien afleveringen krijgen en niet in twee delen worden opgedeeld. Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube


Turn Up Charlie


Turn Up Charlie is een nieuwe Britse komedieserie van Netflix, die op 15 maart 2019 in première gaat.

When They See Us


When They See Us is een nieuwe Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De korte serie gaat in première op 31 mei 2019.

Nieuwe Series


Charlotte Walsh Likes to Win


Julia Roberts is in gesprek met Amazon over de nieuwe serie Charlotte Walsh Likes to Win. Dat heeft Variety laten weten.

Gremlins


De nieuwe streamingservice van WarnerMedia, die nog gelanceerd moet worden, werkt aan een animatieserie over de Gremlins.

Lil Dicky


FX heeft een komische serie met afleveringen van een half uur besteld over het leven van de rapper en comedian Lil Dicky. Dat meldt Variety.

Overzicht nieuwe series maart


In maart 2019 komen er nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van maart.

Resident Alien


Syfy heeft besloten om de Dark Horse-comicbookserie Resident Alien van Peter Hogan en Steve Parkhouse om te gaan zetten in een serie. In 2018 werd al een pilot besteld van Resident Alien, en nu komt er een complete serie.

Pilots


Stumptown


Actrice Cobie Smulders, bekend van Agents of S.H.I.E.L.D., is de hoofdrolspeler van Stumptown, ABC's drama-pilot van schrijver Jason Richman, Ruben Fleischer en ABC Studios.

Spin-off/Remake


New York Undercover


ABC werkt momenteel aan een pilot van de reboot van de serie New York Undercover. Die politieserie van Dick Wolf was in de jaren 90 te zien bij FOX.

The Walking Dead


AMC Networks heeft bevestigd dat er een spin-off van The Walking Dead in ontwikkeling is.

Vernieuwde Series


90210


Fox heeft bevestigd dat er een nieuwe serie komt met de originele castleden uit Beverly Hills, 90210.

Chicago franchise


NBC heeft besloten dat er nieuwe seizoenen komen van de drie Chicago-series van Dick Wolf. Het gaat om Chicago Fire, Chicago PD en Chicago Med.

Brooklyn Nine-Nine


Fox stopte vorig jaar na vijf seizoenen met de komedieserie Brooklyn Nine-Nine. Maar NBC nam de serie over en dat blijkt een succes.

Hell’s Kitchen (US)


FOX heeft besloten dat Gordon Ramsey nog een tijdje in de keuken uit de hel mag blijven. De realityserie over wie zich uiteindelijk meester-kok mag noemen krijgt twee nieuwe seizoenen. Hell’s Kitchen (US) ging in 2005 in première en het achttiende seizoen is net in februari 2019 afgerond. Het negentiende en twintigste seizoen zijn dus inmiddels een zekerheid.

Star Trek: Discovery


Star Trek: Discovery is een Amerikaanse sciencefictionserie van CBS All Access. Er gaat een derde seizoen komen, zo heeft CBS gemeld.

Strange Angel


CBS All Access heeft aangekondigd dat deze zomer de historische dramaserie Strange Angel zal terugkeren met een tweede seizoen.

Strike Back


Strike Back is een Britse actieserie van de Engelse zender Sky1 en HBO/Cinemax. De serie ging in première in mei 2010. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden, dat eindigt op 29 maart.

Temptation Island (2019)


Het eerste seizoen is nog in volle gang bij USA Network en de kabelaar wil nog geen afscheid nemen van het tropische eiland vol met koppels en sexy verleiders m/v. Temptation Island (2019) is dan ook vernieuwd met een tweede seizoen. Aflevering acht van het eerste seizoen is op 5 maart te zien.

Casting Nieuws


Baptiste


Baptiste is een Britse detectiveserie van BBC One. De serie ging in première op 17 februari. In de uitzending van 3 maart is Marc de Hond te zien.

Kijkcijfers Series


De luizenmoeder (BE)


De Belgische zender VTM zendt sinds 9 januari een eigen versie uit van De luizenmoeder (BE).

Overlijdensberichten


Jeraldine Saunders


De Amerikaanse schrijfster Jeraldine Saunders, de inspiratiebron voor de televisieserie The Love Boat, is overleden.

Katherine Helmond


Actrice Katherine Helmond, bekend van de serie Who's the Boss?, is in Los Angeles overleden als gevolg van alzheimer. Ze speelde in de serie Who's the Boss? van 1984 tot en met 1992. Zij is 89 jaar geworden, R.I.P.

Lisa Sheridan


Actrice Lisa Sheridan (foto) is 25 februari dood aangetroffen in haar woning in New Orleans. De actrice speelde in series als Invasion, FreakyLinks, Legacy, CSI: Miami, The 4400, Halt & Catch Fire en Still the King. De doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt. Lisa Sheridan is 44 jaar geworden, R.I.P.


Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Ares


Momenteel wordt druk gewerkt aan de productie van Ares, de eerste Nederlandse Netflix Original. De makers hebben een video met eerste beelden naar buiten gebracht.

Good Girls


Good Girls is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. Op 3 maart gaat het tweede seizoen van start.

HBO


De Amerikaanse zender HBO heeft een video online gezet met beelden uit diverse series die later dit jaar te zien zijn.

His Dark Materials


De BBC werkt samen met HBO aan de productie van de nieuwe dramaserie His Dark Materials. De serie zal in de loop van 2019 verschijnen.

MijnSerie nieuws


Column


-Wat je van series leren kunt!? The Umbrella Academy
Hoe een beetje vreemd soms ook gewoon lekker is.

Kijkcijfers: Week 8


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 18 tot en met 24 februari in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Recensies


Ook deze maand (februari) heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht maart 2019 die in week 10 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 4 maart


14.00 – Star Road – Seizoen 11 (V Live)

-

Dinsdag 5 maart


Gort over de Grens – Seizoen 3 (AVROTROS)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten