Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The OA vanaf 22 maart bij Netflix

The OA is een Amerikaanse mysterieuze dramaserie van Netflix. De serie ging in première in december 2016. Op 22 maart start het tweede seizoen.

Wanneer The OA Prairie Johnson (Brit Marling) terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtig wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Netflix meldt nog weinig over het tweede seizoen, maar wel het volgende: ‘Het 'mind-bending' verhaal komt terug met The OA Part II, die OA volgt als ze in een nieuwe dimensie navigeert. Het blijkt dat ze een heel ander leven had als een Russische erfgename’. De acteurs in het tweede seizoen zijn onder meer Brit Marling als The OA, Jason Isaacs als Hunter Aloysius Percy, Kingsley Ben-Adir als Karim Washington, Emory Cohen als Homer Roberts, Patrick Gibson als Steve Winchell en Phyllis Smith als Elizabeth Broerick-Allen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Overview
Overview
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The OA