Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in maart 2019

Overzicht nieuwe series in maart 2019

Net als in februari hebben we alle* nieuwe series die in maart 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

The Widow

Te zien vanaf: Vrijdag 1 maart bij Amazon.
Het verhaal: The Widow, Georgia Wells, verloor haar echtgenoot bij een vliegtuigcrash. Nadat ze stuit op bewijs dat haar man toch nog in leven is, en hem zelfs op tv ziet, gaat ze op onderzoek uit. Een intensieve zoektocht leidt haar naar de gevaarlijke wildernis van Congo.
De cast: Kate Beckinsale, Charles Dance, Alex Kinston, Babs Olusanmokun en Luiana Bonfim.
Video on youtube


The Name of the Rose

Te zien vanaf: Maandag 4 maart bij Rai 1.
Het verhaal: The Name of the Rose speelt zich af in de 14° eeuw toen het christendom verdeeld werd door Paus Johannes XXII en keizer Louis IV van het heilige Romeinse Rijk. Guillaume de Baskerville komt terecht in een Benedictijner abdij waar hij geconfronteerd wordt met moord en doodslag.
De cast: John Turturro, Rupert Everett, James Cosmo, Michael Emereson en Richard Sammel.
Video on youtube


The Order

Te zien vanaf:Donderdag 7 maart bij Netflix.
Het verhaal: The Order volgt de eerstejaars Jack Morton, die zich aansluit bij een geheim fabelachtig gezelschap, genaamd The Order. Hier krijgt hij te maken met een wereld van magie, monsters en intriges. Wanneer Jack steeds dieper in deze wereld duikt, ontdekt hij duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen de weerwolven en de duistere toverkracht. Jack ondergaat een magische en gevaarlijke reis om de waarheid boven tafel te halen, inclusief die van zichzelf.
De cast: Jake Manley, Sarah Grey, Matt Frewer, Sam Tramell en Max Martini.
Video on youtube


After Life

Te zien vanaf: Vrijdag 8 maart bij Netflix.
Het verhaal: After Life volgt Tony, die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te nemen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil. Hij denkt dat het een Superkracht is - daarbij niet om zichzelf of om iemand anders gevend - maar het blijkt lastig te zijn als iedereen de aardige man probeert te redden die ze vroeger kenden.
De cast: Ricky Gervais, Tom Basden, David Bradley en Kerry Godliman.
Video on youtube


Now Apocalypse

Te zien vanaf: Zondag 10 maart bij Starz.
Het verhaal: Now Apocalypse volgt Ulysses en zijn vrienden Carly, Ford en Severine op hun zoektocht naar geld, roem en liefde. Deze nieuwe komedie van Starz onderzoekt identiteit en seksualiteit tijdens het navigeren door de vaak vreemde en uitdagende stad Los Angeles.
De cast: Avan Jogia, Beau Mirchoff, Roxane Mesquida en Keli Berglund.
Video on youtube


The Case Against Adnan Syed

Te zien vanaf: Zondag 10 maart bij HBO.
Het verhaal: Populair geworden door de podcast Serial, wordt het doorlopende verhaal in The Case Against Adnan Syed van Adnan Syed getoond, die was veroordeeld voor het vermoorden van een middelbare scholier.
Video on youtube


Shrill

Te zien vanaf: Vrijdag 15 maart bij Hulu.
Het verhaal: Shrill speelt Annie, beschreven als een dikke jonge vrouw die haar leven wil veranderen - maar niet haar lichaam. Annie probeert het te maken als een journalist terwijl ze moet omgaan met slechte vriendjes, zieke ouders en een perfectionistische baas en de wereld om haar heen haar niet goed genoeg vindt vanwege haar gewicht. Ze begint zich te realiseren dat ze net zo goed is als iemand anders, en ernaar handelt.
De cast: Aidy Bryant, Lolly Adefope, Luka Jones, Ian Owens en Julia Sweeney.
Video on youtube


Turn Up Charlie

Te zien vanaf: Vrijdag 15 maart bij Netflix.
Het verhaal: Charlie (een worstelende DJ en eeuwige vrijgezel) krijgt in Turn Up Charlie een laatste kans op succes als hij met tegenzin een nanny wordt voor de probleemkind-dochter van zijn beroemde beste vriend.
De cast: Idris Elba, Frankie Hervey, Guz Khan en Cameron King.

De Wilde Ruimte

Te zien vanaf: Vrijdag 15 maart bij VPRO.
Het verhaal: In de nieuwe televisieserie De Wilde Ruimte onderzoekt wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere de toekomstige mogelijkheden van de mensheid in de ruimte. Het verkennen van het ‘onverkende’ is een onweerstaanbare menselijke oerdrift, want de ruimte lonkt. Waar ooit met zeilschepen nieuwe continenten werden ontdekt, worden nu ruimteschepen ingezet om nieuwe planeten te koloniseren. Commerciële bedrijven en landen zetten de eerste stappen naar permanente maan- en Marsbasissen. De Wilde Ruimte brengt in zes afleveringen alle ontwikkelingen in kaart; met spectaculaire technologieën en angstaanjagende scenario’s, kleurrijke wetenschappers en heldhaftige pioniers. De nieuwe race naar de ruimte is begonnen.
Presentatie Anna Gimbrere.

Even tot Hier

Te zien vanaf:Zaterdag 16 maart bij BNNVARA.
Het verhaal: Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow De Kwis, zijn vanaf zaterdagavond 16 maart weer wekelijks terug op tv met een nieuw satirisch programma Even tot hier. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 7 zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid zal in rap tempo ál het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen letterlijk een voorstelling te maken van de week.
Presentatie: Miguel Wiels, Niels van der Laan en Jeroen Woe.

The Fix

Te zien vanaf: Maandag 18 maart bij ABC.
Het verhaal: Een officier van Justitie in L.A., verhuist in The Fix naar Oregon nadat zij een zeer misdadige moordzaak heeft verloren, maar wanneer de moordenaar opnieuw toeslaat, keert ze terug om volgens haar eigen voorwaarden gerechtigheid te zoeken.
De cast: Merrin Dungey, Robin Tunney, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Cohen en Adam Rayner.
Video on youtube


The Village (2019)

Te zien vanaf: Dinsdag 19 maart bij NBC.
Het verhaal: Welkom bij The Village, een appartementencomplex in Brooklyn dat eruit ziet als elk ander van buitenaf, maar dat van binnen vrij uniek is. De mensen die hier wonen hebben een hecht gezin van vrienden en buren opgebouwd. Sarah is verpleegster en alleenstaande moeder die een creatieve tiener grootbrengt; Gabe is een jonge rechtenstudent, die te maken krijgt met een veel oudere en onverwachte kamergenoot; Ava moet de toekomst veiligstellen van haar jonge, in de VS geboren zoon als ICE aanklopt; Nick is een veteraan die net is teruggekeerd uit oorlog; en het hart en de ziel van het gebouw, Ron en Patricia, hebben allemaal boeiende verhalen. Dit zijn de hoopgevende, hartverwarmende en uitdagende levensverhalen die bewijzen dat familie alles is, ook al is het wat je maakt met de mensen om je heen.
De cast: Michaela McManus, Lorrain Toussaint, Warren Christie, Grace Van Dien en Jerod Haynes.

The Act

Te zien vanaf: Woensdag 20 maart bij Hulu.
Het verhaal: The Act, geregisseerd door Laure de Clermont-Tonnerre, vertelt wonderlijke misdaadverhalen. Het eerste seizoen is gebaseerd op Dean's Buzzfeed-artikel uit 2016, met als kop ‘Dee Dee Wilde dat haar dochter ziek zou zijn, Gypsy wilde dat haar moeder zou worden vermoord.’
De cast: Patricia Arquette, Joey King, Chloe Sevigne en AnnaSophia Robb.
Video on youtube


Mars tegen Venus

Te zien vanaf: Woensdag 20 maart bij Net5.
Het verhaal: In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. “Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek.”
Presentatie: Jan Versteegh, Leonie ter Braak en Gordon.

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Te zien vanaf:Woensdag 20 maart bij Freeform.
Het verhaal: Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.
De cast: Sasha Pieterse, Sofia Carson, Graeme Thomas King, Eli Brown en Kelly Rutherford.
Video on youtube


Hanna

Te zien vanaf:Donderdag 28 maart bij Amazon.
Het verhaal: Serieversie van de film Hanna uit 2011. Een jonge vrouw wordt door haar vader - een oud CIA-agent - opgeleid tot de perfecte huurmoordenaar. Als vader wil je nou eenmaal het beste voor je kinderen.
De cast: Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman, Mireille Enos en Rhianne Barreto.
Video on youtube


Abby's

Te zien vanaf:Donderdag 28 maart bij NBC.
Het verhaal: Zoals de excentrieke cast van personages die bij Abby's rondhangen je zal vertellen, heeft iedereen een bar nodig om thuis te noemen. Die van hen is een waterbassin zonder vergunning in de achtertuin van Abby, waar de drankjes goedkoop zijn en er veel gelachen wordt. Maar wat deze plek echt zo speciaal maakt, is Abby. Ze is een stoere vrouw zonder tijd voor onzin. Ze staat geen mobiele telefoons toe, een stoel aan de bar verdienen kost tijd, en het verliezen van een uitdaging betekent het drinken van een limige, zoete, niet-biercocktail - en haar vaste klanten zouden het niet anders willen.
De cast: Natalie Morales, Nelson Franklin, Jesse Chaffin, Leonard Outzs, Kimia Behpoornia en Neil Flynn.


The InBetween

Te zien vanaf:Zaterdag 30 maart bij NBC.
Het verhaal: Cassie Bishop werd geboren met een gave - ook al ziet ze het zelf als een vloek. Ze ziet doden en communiceert met ze, om te helpen met hun onopgeloste problemen... of ze het leuk vindt of niet. Wanneer in The InBetween haar oude vriend Detective Tom Hackett en zijn nieuwe partner, voormalig FBI agent Damien Asante, hulp nodig hebben bij een donkere en raadselachtige moord, gaat Cassie akkoord om haar gaves te gebruiken. Ondanks haar terughoudendheid, heeft ze waarschijnlijk een manier gevonden om haar demonen in bedwang te houden, terwijl ze ondertussen een van de meest lastige zaken oplost.
De cast: Harriet Dyer, Chad Buchanan, Cindy Luna, Anne Marie Johnson e Paul Blackthorne.

Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?



*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten