Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen NBC-dramaserie Good Girls

Good Girls is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. Op 3 maart gaat het tweede seizoen van start.

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze in financiële moeilijkheden komen, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Zo ontdekken ze dat het niet eenvoudig is om een leven als misdadiger te leiden. Aan het einde van het eerste seizoen werd Beth (Christina Hendricks) door de criminele Rio (Manny Montana) gedwongen om een ingrijpende keuze te maken, en de gevolgen van die keuze lijken nu merkbaar in de nieuwe trailer.Het eerste seizoen van Good Girls is te bekijken bij Netflix. Het tweede seizoen zal daar waarschijnlijk binnenkort ook verschijnen, maar er is nog geen datum bekend.
Vorige aflevering
The Banker
04x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eptic
25 feb 2019 18:35 -
Hilarische serie. Hopelijk blijft die een aantal jaren draaien
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
1
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00