Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Brooklyn Nine-Nine krijgt zevende seizoen bij NBC

Fox stopte vorig jaar na vijf seizoenen met de komedieserie Brooklyn Nine-Nine. Maar NBC nam de serie over en dat blijkt een succes.

Brooklyn Nine-Nine draait om het fictionele 99e district van het New York City Police Department in Brooklyn, waarbij de rechercheurs en commandanten worden gevolgd. Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti, Joel McKinnon Miller en Dirk Blocker spelen rollen in de serie.

Het zesde seizoen is momenteel nog bezig bij NBC en eind 2019 zal het zevende seizoen van start gaan, want NBC heeft besloten om door te gaan met Brooklyn Nine-Nine. "We vonden het geweldig als netwerk om Brooklyn Nine-Nine een tweede leven te geven", aldus Lisa Katz en Tracey Pakosta van Scripted Programming bij NBC in een gezamenlijke verklaring. "Wij proosten op de makers Dan Goor, Mike Schur, Luke Del Tredici en David Miner, en onze geweldige cast en crew die elke week New Yorks grappigste politieteam tot leven wekken."


Vorige aflevering
The Last Day (2)
The Last Day (2)
08x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_toetje1977
01 maa 2019 00:09 -
En terecht, erg vermakelijk!
Reageer
Brooklyn Nine-Nine