Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC vernieuwt alle Chicago-series

NBC vernieuwt alle Chicago-series

NBC heeft besloten dat er nieuwe seizoenen komen van de drie Chicago-series van Dick Wolf. Het gaat om Chicago Fire, Chicago PD en Chicago Med.
Chicago Fire krijgt een achtste seizoen, Chicago PD komt met een zevende seizoen en Chicago Med krijgt een vijfde seizoen. NBC is erg tevreden met de kijkcijfers van de series, die gemiddeld 11 miljoen kijkers trekken. "We zijn onder de indruk van het werk dat Dick Wolf, onze producers, casts en crew leveren”, aldus Lisa Katz van Scripted Programming bij NBC Entertainment.

Video on youtube


Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Chicago PD gaat over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department. En Chicago Med toont de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden.

NBC zendt deze drie series van Universal Television en Wolf Entertainment merkwaardig genoeg op woensdagavonden achter elkaar uit en dat blijkt dus tot goede resultaten te leiden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

relietje
relietje 27 februari 2019, 18:52
Mijn 3 favoriete series zijn dit. Helemaal klasse dat zij hier mee doorgaan. Kan het iedereen aanbevelen.
Ventje141
Ventje141 27 februari 2019, 21:03
Geweldig!
Log in om een reactie achter te laten