Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC brengt eerste beelden van His Dark Materials

De BBC werkt samen met HBO aan de productie van de nieuwe dramaserie His Dark Materials. De serie zal in de loop van 2019 verschijnen.

Er is een eerste video online gekomen, waarin de acteurs Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson en Lin-Manuel Miranda te zien zijn. "We wilden dat fans alvast een glimp van His Dark Materials konden opvangen", aldus exec-producer Jane Tranter. His Dark Materials is een van de duurste Britse dramaseries die ooit gemaakt zijn. Regisseur is Tom Hooper en de serie is gebaseerd op Philip Pullman's veelgeprezen boeken-trilogie Northern Lights, The Subtle Knife en The Amber Spyglass.

Eind vorig jaar zijn in Cardiff de opnamen van His Dark Materials van start gegaan. Het eerste seizoen van His Dark Materials volgt Lyra (Dafne Keen), een schijnbaar gewone maar dappere jonge vrouw uit een andere wereld. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend toont een sinister complot met ontvoerde kinderen. Lyra ontmoet vervolgens een vastberaden en moedige jongen, genaamd Will. Samen ontdekken ze buitengewone wezens en gevaarlijke geheimen. Ze hebben het lot van zowel de levenden als de doden in hun handen.

De BBC en HBO hebben hoge verwachtingen van His Dark Materials. Er is al een tweede seizoen besteld voordat het eerste seizoen van start gaat.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Botanic Garden
The Botanic Garden
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
His Dark Materials