Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX komt met komedieserie over Lil Dicky

FX komt met komedieserie over Lil Dicky

FX heeft een komische serie met afleveringen van een half uur besteld over het leven van de rapper en comedian Lil Dicky. Dat meldt Variety.
De serie concentreert zich op een neurotische man van achter in de twintig, die zichzelf ervan heeft overtuigd dat hij voorbestemd is om een van de beste rappers aller tijden te zijn. Nu moet hij zijn beste vrienden achter zich krijgen, want met hun hulp kan hij de wereld misschien overtuigen. FX had vorig jaar in mei een pilot voor het project besteld.


Lil Dicky

Lil Dicky, wiens echte naam Dave Burd is, kreeg lovende kritieken en commercieel succes met zijn album Professional Rapper, dat binnenkwam op de zevende plaats in de Billboard Hot 100. Hij werd nummer één op de rap-hitlijsten.

"Ik ben zo dankbaar dat we deze serie gaan maken, het is echt waar ik vanaf mijn kindertijd over heb gedroomd", aldus Burd. "Ik vind het geweldig om mensen aan het lachen te maken, het is mijn favoriete ding. En hoewel ik nog steeds volledig toegewijd ben aan mijn carrière als rapper, is het ook leuk om deze serie te maken."

Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt bij FX.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten