Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en startdatum voor vijfde seizoen Amazon-misdaadserie Bosch

Bosch is een Amerikaanse misdaadserie van Amazon Prime Video. De serie ging van start in februari 2015. Op 19 april 2019 begint het vijfde seizoen.

Bosch is een politieserie die gebaseerd is op de Hieronymus Bosch-boekenreeks van Michael Connely. De serie volgt een detective van de afdeling moordzaken in Los Angeles. Hieronymus ‘Harry’ Bosch (Titus Welliver) onderzoekt een moord bij een Hollywood-apotheek. Hij vindt een wonderlijke ring die hem dwingt riskante manoeuvres te maken.

Het vijfde seizoen van Bosch is gebaseerd op de roman Two Kinds of Truth van Michael Connelly uit 2017. De serie brengt ook een zaak uit het verleden terug die resulteerde in de veroordeling van een seriemoordenaar, maar ook wangedrag door de politie aan het licht bracht. In het vierde seizoen bracht Bosch de moordenaar van zijn moeder eindelijk voor de rechter en hij verloor zijn ex-vrouw, Eleanor (Sarah Clarke), op een schokkende manier. In het vijfde seizoen woont hij samen met zijn dochter Maddie (Madison Lintz).

Video on youtube
Vorige aflevering
Por Sonia
Por Sonia
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bosch