Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC maakt reboot van New York Undercover

ABC maakt reboot van New York Undercover

ABC werkt momenteel aan een pilot van de reboot van de serie New York Undercover. Die politieserie van Dick Wolf was in de jaren 90 te zien bij FOX.
De opnamen van de pilot starten in maart in New York. Luna Lauren Velez, een van de origine castleden, zal haar rol als Nina Moreno weer oppakken. Ook acteur Malik Yoba komt terug en zal opnieuw J.C. Williams spelen. In de pilot is Williams verantwoordelijk voor het Fourth Precinct van de politie en leidt de nieuwe generatie detectives. Moreno is gestopt als een detective maar heeft nog steeds banden met de eenheid.


Luna Lauren Velez

In de originele serie, die vier seizoenen werd uitgezonden, speelden Malik Yoba en Michael DeLorenzo hoofdrollen als undercover-detectives. Ze markeerden het eerste politiedrama op de Amerikaanse televisie met niet blanke mensen in hoofdrollen. De reboot pakt het verhaal 20 jaar later weer op en zal de detectives Nat Gilmore en Melissa Ortiz volgen tijdens hun onderzoek naar de gevaarlijkste criminelen uit Harlem bij Battery Park.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten