Beverly Hills, 90210

7.8 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Televisiespecial met cast Beverly Hills, 90210 wordt een serie

Fox heeft bevestigd dat er een nieuwe serie komt met de originele castleden uit Beverly Hills, 90210.

De acteurs Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Tori Spelling zullen na negentien jaar weer herenigd worden. Onder de titel 90210 zal de serie deze zomer te zien zijn en zes afleveringen krijgen. Eerder was er sprake van een eenmalige special met deze acteurs. Luke Perry en Shannen Doherty ontbreken in nieuwe versie van Beverly Hills, 90210. Perry heeft het te druk met zijn rol in de Netflix-serie Riverdale en Doherty is nog herstellende van de borstkanker die in 2015 bij haar geconstateerd werd.

"De serie Beverly Hills, 90210 heeft een onuitwisbare impact gehad op de popcultuur", aldus Fox Entertainment president Michael Thorn. "Het is een belangrijk onderdeel van het DNA van ons netwerk. We zijn vereerd om de originele castleden van 90210 terug te brengen."

Video on youtube


De acteurs zullen in de nieuwe afleveringen niet hun oude personages spelen, maar uitvergrote versies van zichzelf. Negentien jaar na het eindigen van de serie komen ze dus weer samen, nadat Tori Spelling opperde dat het hoog tijd was voor een nieuwe versie van de serie. De afleveringen zullen vervolgens draaien om de pogingen van de cast om weer terug te keren in de spotlight.

Beverly Hills, 90210 ging in première op Fox in oktober 1990 en werd een van de meest populaire programma's in de geschiedenis van het netwerk. De serie kreeg tien seizoenen, waarin een groep vrienden die van de middelbare school naar de universiteit gaan wordt gevolgd. Hun ontwikkeling naar volwassenheid komt in beeld en er zijn allerlei drama's en een complexe rivaliteit.
Vorige aflevering
Ode to Joy
Ode to Joy
10x27
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beverly Hills, 90210