Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Marc de Hond heeft rol in BBC-serie Baptiste

Baptiste is een Britse detectiveserie van BBC One. De serie ging in première op 17 februari. In de uitzending van 3 maart is Marc de Hond te zien.

Baptiste is een spin-off van The Missing en toont de terugkeer van de inzichtelijke maar eigenzinnige detective Julien Baptiste (Tchéky Karyo). De serie speelt zich af in Amsterdam en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie (een oude vriendin, toevallig) de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak. Voordat de detective het weet bevindt hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.

Presentator en programmamaker Marc de Hond is aanstaande zondag te zien in Baptiste, zo heeft hij onthuld op Facebook. De Hond denkt dat hij zijn rol aan zijn rolstoel te danken heeft. "Ze zochten een knappe man van rond de 40 in een rolstoel, dus dat werd ik", zegt hij tegen BuzzE. Momenteel ondergaat de voormalig nieuwslezer van Goedemorgen Nederland een behandeling voor blaaskanker. De Hond: "De opnamen waren supertof om een keer mee te maken. Gewoon zestig man crew om één scène te filmen."

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Baptiste