Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery is een Amerikaanse sciencefictionserie van CBS All Access. Er gaat een derde seizoen komen, zo heeft CBS gemeld.

De serie Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor Star Trek: The Original Series af. Op dit moment wordt het tweede seizoen hier vertoond door Netflix. Alex Kurtzman keert in het derde seizoen weer terug als showrunner, maar zal die positie dan delen met Michelle Paradise. Zij kwam onlangs aan boord als uitvoerend producent en heeft zich volgens Kurtzman binnen korte tijd onmisbaar gemaakt.

Star Trek is sinds 1966 een bekende naam. Tot nu toe zijn er 14 speelfilms met die titel gemaakt en circa 740 televisie-afleveringen van Star Trek-series, om nog maar te zwijgen van alle romans, stripboeken, videogames, speelgoed, videoclips, enzovoorts. Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery werd 17 januari gelanceerd door CBS All Access. De bemanning van de U.S.S. Discovery bundelt daarin de krachten met captain Christopher Pike om zeven rode signalen en de mysterieuze Rode Engel te onderzoeken. Terwijl de bemanning moet samenwerken om allerlei dingen te ontrafelen, wordt Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) gedwongen haar verleden onder ogen te zien met de plotselinge terugkeer van haar vervreemde broer, Spock (Ethan Peck). Wat er in het derde seizoen gaat gebeuren is nog geheel onbekend.

Video on youtube
Vorige aflevering
Face the Strange
Face the Strange
05x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Discovery