Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 10

Inhoud

  Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 5 maart tot en met 11 maart voor je op een rijtje gezet.

  Weetjes


  De serie Westworld is razend populair. Ieder bericht hierover is nieuwswaardig. Dat komt omdat geheimzinnigheid troef is bij de HBO serie van Jonathan Nolan (foto R) en Lisa Joy (foto L). Maar er is nu een klein tipje van de sluier opgelicht het Japanse gedeelte van het park gaat niet Samurai World heten, zoals de fans steeds dachten, maar Shogun World. Op 22 april zal het tweede seizoen van Westworld bij HBO van start gaan en dan zullen de kijkers meer te weten gaan komen over Westworld en hopelijk ook Shogun World.
  Embed from Getty Images

  Algemeen Serienieuws


  Arrested Development


  Het laatste bericht dateert al weer van mei 2017, toen er officieel bekend werd gemaakt dat de komedieserie Arrested Development terug zou keren voor een vijfde seizoen bij Netflix.

  Roseanne


  De komedieserie Roseanne keert na ruim 20 jaar op 27 maart terug bij ABC met een dubbele aflevering. De populaire serie, gemaakt tussen 1988 en 1997, gaat over de alledaagse Amerikaanse familie Conner.

  Datums Series


  Atlanta


  Op 1 maart ging het tweede seizoen van Atlanta bij FX van start. En er is goed nieuws voor de Nederlandse fans , vanaf 31 maart is het tweede seizoen te zien bij FOX. Voor de Belgische fans is er beter nieuws want daar gaat de serie al op 7 maart van start bij FOX.

  The High Chapparral


  ONS, tot september 2015 NostalgieNet geheten, is een Nederlands televisiekanaal voor een ouder publiek. ONS zendt televisieseries van de jaren veertig tot en met de jaren tachtig uit.

  Luke Cage


  Netflix heeft in een aankondigingsvideo laten weten dat het tweede seizoen van Luke Cage in juni te zien zal zijn.

  Mindf*ck


  Kijkers naar de AVROTROS serie Mindf*uck weten al dat Victor Mids onverklaarbare illusies uit zijn mouw schudt. In het vierde seizoen zal dat niet heel anders zijn.

  Partners in Crime (2015)


  Partners in Crime (2015) is een Britse avonturenserie van de zender BBC One. De serie ging daar in première in 2015. In februari konden we op NPO 2 al kijken naar het eerste deel van de Britse serie. 10 maart start het tweede deel.

  Startdatums series op de Vlaamse TV


  Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie een handig overzicht van de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

  S.W.A.T. (2017)


  Vanaf donderdag 8 maart is bij Veronica de Amerikaanse politieserie S.W.A.T. (2017) te zien. Het eerste seizoen telt 22 afleveringen.

  Gecancelde Series


  Marvel's The Defenders


  De kans dat Marvel's The Defenders seizoen 2 gemaakt zal worden voor Netflix lijkt steeds kleiner te worden.

  Strike


  BBC One heeft besloten om, voorlopig althans, geen vierde seizoen te gaan maken van de misdaadserie Strike.

  The Librarians (2014)


  Na vier seizoenen stopt TNT met de serie The Librarians (2014). Maker Dean Devlin heeft dit nieuws bekend gemaakt. “Ik heb net een telefoontje gekregen. TNT heeft The Librarians gecanceld”, zo heeft hij gemeld.

  Wayward Pines


  Het zal niet als een verrassing komen dat FOX de M. Night Shyamalan serie Wayward Pines niet heeft vernieuwd met een derde seizoen.

  Nieuwe Series


  Fenix


  KPN maakt exclusieve content voor het eigen video on demand-platform KPN Presenteert. De series zoals Fenix en programma’s die in opdracht van KPN gemaakt worden, zijn normaal gesproken alleen voor klanten van het telecombedrijf beschikbaar.

  Lois


  Actrice Noortje Herlaar gaat rechercheur Lois Elzinga spelen in de nieuwe, driedelige AVROTROS-serie Lois. Het personage is bedacht door auteur Simone van der Vlugt, die drie boeken maakte in de Lois-reeks.

  Naamloze Nederlandse Netflix Original


  Na onder meer Duitsland, Frankrijk en Denemarken krijgt ook Nederland een Netflix-serie die volledig door het Amerikaanse bedrijf gefinancierd wordt en exclusief bij Netflix te zien is. "Er komt een Nederlandse Original aan. We zijn ermee bezig", zegt Allie Goss van Netflix tegen de NOS.

  Naamloze spin-off The Vampire Diaries en The Originals


  Na acht seizoenen stopte The Vampire Diaries en na het vijfde seizoen houdt ook spin-off The Originals ermee op. Het goede nieuws is echter dat de Amerikaanse zender The CW werkt aan een vervolg.

  Spin-off Suits


  USA Network heeft bekend gemaakt dat er een spin-off komt van de serie Suits. De nieuwe serie gaat over de advocaat Jessica Pearson (gespeeld door Gina Torres), die zich intensief bezighoudt met gerommel en gekonkel binnen de politiek van Chicago.

  Star Wars


  Iron Man-regisseur Jon Favreau gaat de eerste live-action televisieserie in het Star Wars-universum maken.

  The Boss Baby: Back in Business


  In april 2017 ging de film van The Boss Baby in première. Vanaf april krijgt de kleine baas van Baby Corp zijn eigen serie op Netflix, genaamd The Boss Baby: Back in Business.

  #TrueSelfie


  Onder de noemer #TrueSelfie staat de NPO een aantal weken stil bij psychische problemen onder jongeren. Eén op de 15 jongeren in Nederland tussen 18 en 24 jaar worstelt met depressies. Zelfdoding is onder jonge mensen doodsoorzaak nummer 1.

  Vernieuwde Series


  Baskets


  De komedieserie Baskets is vernieuwd met een vierde seizoen door FX. Dit heeft hoofdrolspeler Zach Gilifianakis bevestigd in een interview met Collider: “Yeah, we gaan Baskets weer doen. Het komt terug. Ik weet niet of ze het al hebben laten weten, maar het komt terug. Ik weet wat ik wil gaan doen in het volgende seizoen. Of dat zal overleven in de schrijverskamer weet ik niet. Ik kom met mijn ideeën en zij halen het eruit, zelfs al is het mijn serie.”

  Black Lightning


  The CW zou stilletjes de superheldenserie Black Lightning hebben vernieuwd met een tweede seizoen dat van start zal gaan begin 2019. The CW moet het nieuws nog wel bevestigen. MijnSerie houdt je op de hoogte van de mogelijke ontwikkelingen rond Black Lightning.

  Black Mirror


  Netflix heeft vandaag, 5 maart, aangekondigd dat de toekomst er rooskleuriger dan ooit uitziet. Black Mirror krijgt van de streamingdienst een vijfde seizoen.

  Hollands Hoop


  Hoog Hammen, de boerderij in Overschild uit de televisieserie Hollands Hoop, wordt stelselmatig geplunderd.

  Lucifer


  FOX moet het nieuws nog bevestigen, maar het ziet er naar uit dat de serie Lucifer vernieuwd zal gaan worden met een vierde seizoen. De komische misdaadserie met Tom Ellis als ontevreden Koning van de Hell Lucifer Morningstar zal volgens bronnen in het najaar van 2018 terugkeren met een vierde seizen bij FOX.

  People Just Do Nothing


  De BBC heeft bevestigd dat de komedie-documentaire People Just Do Nothing vernieuwd is met een vijfde seizoen. En volgens uitvoerend producent zal de serie meer gaan evolueren naar een meer serie gesteriliseerde format.

  Schitt's Creek


  De Canadese komedieserie Schitt's Creek heeft een vijfde seizoen gekregen. De terugkeer van de Roses zal in de winter van 2019 te zien in 13 afleveringen van 30 minuten. Op 10 april zal de seizoensfinale van het vierde seizoen uitgezonden worden bij CBC.

  Scorpion


  Volgens meerdere insiders heeft CBS de misdaad-/dramaserie Scorpion vernieuwd met een vijfde seizoen. CBS moet het nieuws nog officieel bevestigen, maar als het nieuws inderdaad klopt zal het vijfde seizoen in het najaar van 2018 van start gaan bij CBS.

  The Good Doctor


  ABC’s ziekenhuisserie The Good Doctor krijgt een tweede seizoen. Met gemiddeld 10 miljoen kijkers is het één van de best bekeken series van ABC.

  The Sinner


  USA Network heeft volgens meerder bronnen de anthologieserie The Sinner vernieuwd met een tweede seizoen. Het nieuwe tweede seizoen zal een nieuwe zaak krijgen, wat aansluit bij het semi anthologie format van de serie. USA Network zou het tweede seizoen van The Sinner hebben gepland voor later in 2018.

  Afleveringen


  De Luizenmoeder


  Volgende week zondag is de laatste aflevering van de hitserie De Luizenmoeder om 20.25 uur op NPO 3. Het programma trekt de laatste tijd wekelijks meer dan 3 miljoen kijkers.

  Casting Nieuws


  Grey's Anatomy


  Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. De serie is daar al te zien sinds maart 2005. In het nieuwe seizoen verdwijnen enkele hoofdrolspeelsters.

  His Dark Materials


  Regisseur Tom Hooper (John Adams) heeft getekend voor de regie van de achtdelige miniserie His Dark Materials, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Philip Pullman.

  Naamloze Bad Boys spin-off


  Hoe de nieuwe serie gebaseerd op de gelijknamige film Bad Boys gaat heten is nog niet bekend. De hoofdrolspelers zijn wel al bekend.

  The Good Fight


  Bebe Neuwirth zal haar rol als Claudia Friend weer herhalen in The Good Fight. In The Good Wife speelde Neuwirth in 2012-2013 in drie afleveringen deze eerbare rol. Op 4 maart 2018 is het tweede seizoen van The Good Fight van start gegaan bij CBS All Acces. Vanaf 12 maart is het tweede seizoen van de juridische dramaserie te zien bij Videoland.

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


  Netflix


  Netflix gaat het ouders gemakkelijker maken om specifieke series en films af te schermen voor hun kinderen. In de komende maanden worden in het kader daarvan twee nieuwe functies uitgerold.

  Overlijdensberichten


  Willem Bol


  Acteur Ben Hulsman is woensdag 7 maart 2018 overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Hulsman speelde in tientallen films en series als Swiebertje, 't Schaep met de 5 poten, Zeg 'ns Aaa en Baantjer. Succesvol was hij in de komedieserie Oppassen!!! daar speelde hij tussen 1990 en 2003 de rol van Opa Bol. De serie was de langstlopende komedieserie op de Nederlandse televisie. Ben Hulsman is 86 jaar geworden, R.I.P.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


  A Series of Unfortunate Events


  A Series of Unfortunate Events is een Amerikaanse avonturenserie van de zender Netflix. Het eerste seizoen ging in première in januari 2017.

  Santa Clarita Diet


  Horrorserie Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila, een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby.

  House of Cards (2013)


  Netflix en House of Cards (2013) hebben een eerste teaser van het zesde en laatste seizoen getoond. Daarin is geen plaats meer voor Frank Underwood, maar is het Claire Underwood die de kijker toespreekt.

  MijnSerie nieuws


  Column


  - De Onbekende Seriekijker
  Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we smika gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie hij dan kijkt.

  - Showtime, seizoen 2 aflevering 43
  Deze week was er weer een Showtime. Deze week ging de column over Timeless (2016).

  Kijkcijfers: Week 9


  Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 26 februari tot en met 4 maart 2018 in Amerika.

  Populairste series


  Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht maart 2018 die in week 11 van start of in première zullen gaan.

  -

  Maandag 12 maart


  21.00 – Made in Chelsea – Seizoen 15 (E4)

  -

  Dinsdag 13 maart


  20.00 – Bondi Rescue – Seizoen 13 (Network 10)

  -

  Vrijdag 16 maart


  20.15 – Der Alte – Seizoen 45 (ZDF)

  -

  Zaterdag 17 maart


  20.30 – Mindf*ck – Seizoen 4 (AVROTROS)

  -

  Zondag 18 maart


  08.00 – Marvel's Guardians of the Galaxy – Seizoen 3 (Disney XD)
  20.00 – Little Big Shots – Seizoen 3 (NBC)
  20.00 – The Durrells – Seizoen 3 (ITV)
  21.00 – The Good Karma Hospital – Seizoen 2 (ITV)

  Wist je Dat?


  Fear The Walking Dead binnenkort van start gaat met een vierde seizoen, The Walking Dead bijna door het achtste seizoen heen is en dat er nieuwe plannen zijn voor een spin-off. De kijkcijfers zijn wel aan het dalen maar dat weerhoudt showrunner Scott M. Gimple (foto) niet om nog wat ideeën te ventileren aan The Hollywood Reporter: “Er zijn verschillende manieren waarop we de verhalen vertellen en hoe lang we ze vertellen en waar ze plaatsvinden. Ik hoop een reeks van verschillende projecten te doen die meer in lijn zijn met wat we op televisie zien, maar dan met een ander patroon en format, en dingen zoals dat. We blijven zeker digitale content maken, maar ik ben enthousiast over de dingen die we nog kunnen doen. Ik weet zeker dat we daar binnenkort verder over praten.” Met andere woorden Gimple, die binnenkort chief content officer genoemd mag worden, heeft nog meer plannen voor The Walking Dead.
  Embed from Getty Images

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (1)

  avatar_renzoroy
  18 maa 2018 15:52 -
  Leah Remini: Scientology And The Aftermath en Travelers zijn beide ook vernieuwd voor een 3e seizoen.
  Reageer