Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

The Good Doctor seizoen 2 aangekondigd

ABC’s ziekenhuisserie The Good Doctor krijgt een tweede seizoen. Met gemiddeld 10 miljoen kijkers is het één van de best bekeken series van ABC.

In Nederland is het eerste seizoen van de serie te zien bij Videoland.

In The Good Doctor zien we Freddie Highmore ,bekend van Bates Motel, als Shaun Murphy, een autistische chirurg die naar Californië verhuist om in een prestigieus ziekenhuis te gaan werken. Kan Shaun levens de levens van zijn patiënten redden, ondanks dat hij niet in staat is verbinding met ze te leggen?

The Good Doctor is bedacht door David Shore, die eerder verantwoordelijk was voor een andere bekende tv-dokter, namelijk de door Hugh Laurie gespeelde House.

Video on youtube


Naast Freddie Highmore is er een hoofdrol voor Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill Harper, Richard Schiff en Tamlyn Tomita.

Het is nog onbekend hoeveel afleveringen seizoen 2 zal hebben.

Net als Grey’s Anatomy is The Good Doctor in Nederland te volgen. De populaire ziekenhuisserie is met het eerste seizoen sinds eind januari beschikbaar op Videoland. Hopelijk kunnen we binnenkort het tweede seizoen ook bij Videoland en later bij RTL 4 gaan volgen.
Vorige aflevering
M.C.E.
M.C.E.
07x06
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Doctor