Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, seizoen 2 - aflevering 43

Showtime, seizoen 2 - aflevering 43

"It's Showtime everybody. Showtime"

Timeless (2016)

De serie Timeless (2016) mag er wezen, oké toegegeven hier en daar is de serie niet helemaal accuraat in het laten zien van het verleden, maar wat maakt het uit. Timeless (2016) is tijdloos kijkvermaak met goede muziek, leuke verhaallijnen een prima rode draad en leuke acteurs. Ook de aankleding mag er wezen. Verwacht geen hoogdravende dialogen maar gewoon een leuke serie die doet wat een leuke serie moet doen; vermaken.

Timeless (2016) is een tijdreis-serie van de NBC die eigenlijk gecanceld was na het eerste seizoen van zestien afleveringen. Maar gelukkig voor de fans, en mij dus, werd dit drie dagen later weer terug gedraaid. Iemand had dus gelukkig de juiste knop gevonden om de tijd terug te draaien. Want het eerste seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger.

In Timeless (2016) draait het eigenlijk allemaal om schurk Flynn die een hypermoderne tijdmachine steelt om zo de geschiedenis van Amerika te kunnen wijzigen zodat het heden er volledig anders uit komt te zien. En als er een schurk is zijn er ook goede mensen die de schurk proberen tegen te houden. Lucy, Wyatt en Rufus doen hun uiterste best om Flynn te stoppen. Maar soms mislukt dat. Met alle gevolgen in het heden van dien.

Timeless (2016) is een aardige serie, met een leuk gegeven die hier en daar steken laat vallen. Tijdreizen is al een lastig ding om te bevatten en in deze serie moet je daar niet al te moeilijk over doen. Daardoor klopt het niet altijd, maar kniesoor die daar op let. Laat je vooral vermaken door de muziek, beelden en aankleding.

Dit was de radiocolumn. Peter en ik hebben het ook gehad over het nieuws dat deze week is uitgekomen. Wat er nog meer is besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Simon & Garfunkel - Sound of Silence

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten