Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoen vier van Mindf*ck start binnenkort

Kijkers naar de AVROTROS serie Mindf*ck weten al dat Victor Mids onverklaarbare illusies uit zijn mouw schudt. In het vierde seizoen zal dat niet heel anders zijn.

In het vierde seizoen van Mindf*ck heeft Victor Mids weer een groot aantal illusies klaar staan voor de kijker en daarvoor heeft hij bekende Nederlanders uitgenodigd. Zo zullen onder andere André van Duin (Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Ellie Lust (Ellie op patrouille) en kickbokser Rico Verhoeven van dichtbij gaan meemaken dat Mids trucjes uithaalt met het menselijke brein.

Er is alvast in een leuke promo te zien wat Mids allemaal van plan is met zijn gasten. Vanaf 13 maart zal de Mindf*ck-app weer beschikbaar zijn, daarmee kan de kijker een interactieve ervaring beleven of delen elke week. De app van illusies kan gedachten lezen en kan je laten zien hoe je altijd een weddenschap kan winnen.

Video on youtube


Naast bovengenoemde bekende Nederlanders zullen ook Dominic Seldis (contrabassist) en René Mioch (journalist) worden meegenomen in een wereld waar alles een illusie lijkt. Vanaf zaterdag 17 maart zal er elke week weer een aflevering te zien zijn van Mindf*ck op NPO 1 bij AVROTROS vanaf 20.30 uur.
Vorige aflevering
Fred van Leer
Fred van Leer
07x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mindf*ck