Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Extra aflevering van De Luizenmoeder met bloopers

Volgende week zondag is de laatste aflevering van de hitserie De Luizenmoeder om 20.25 uur op NPO 3. Het programma trekt de laatste tijd wekelijks meer dan 3 miljoen kijkers.

Gelukkig voor de liefhebbers komen de producenten van De Luizenmoeder een week later nog met een toetje. "Een soort bonus en speciale aflevering met bloopers enzo", meldt hoofdrolspeler en schrijver Diederik Ebbinge.

In de bonusuitzending zijn naast bloopers ook niet eerder vertoonde scènes te zien, en komen de karakters aan het woord.

Op dit moment wordt er nog aan de uitzending gewerkt, vertelt een woordvoerster van AVROTROS. "Er is heel veel leuk materiaal beschikbaar". Het is de eerste keer dat er bloopers te zien zullen zijn van de serie, die al weken een ongekend succes is op NPO 3.

5085 Gebak

Albert Heijn heeft een ludieke manier bedacht om op het succes van De Luizenmoeder mee te liften. Als blijk van waardering zijn de mokkagebakjes deze week met 35 procent korting te koop, nadat basisschooldirecteur Anton de zichtbaar afgeprijsde gebakjes aan juf Helma had gegeven in de meest recente aflevering.

De Luizenmoeder is nog twee weken op zondagavond om 20.25 uur te zien op NPO 3. Een week erna, op 25 maart, volgt de extra uitzending.

Video on youtube
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Linda60
07 maa 2018 08:06 -
Ah jammer. Hopelijk komt seizoen 2 snel. Hilarisch en leuke afsluiter van het weekend
Reageer
De Luizenmoeder