Wayward Pines

7.6 / 10
43 min
Mysterie, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wayward Pines krijgt geen derde seizoen

Het zal niet als een verrassing komen dat FOX de M. Night Shyamalan serie Wayward Pines niet heeft vernieuwd met een derde seizoen.

De serie Wayward Pines was al een tijdje onofficieel dood en begraven op het kerkhof van gecancelde series, maar nu is er dan toch bericht van FOX. De mysterieuze serie krijgt geen derde seizoen. Het tweede seizoen dateert alweer uit 2016 en vele fans hoopten dat de wens die Shyamalan had om er een drie seizoenen serie van te maken zou uitkomen.

Eigenlijk zou de serie maar één seizoen krijgen. Maar omdat het eerste seizoen in 2015 als nummer één scoorde in beste netwerk zomerseries besloot FOX er toch een tweede seizoen aan vast te plakken. En die keuze verliep iets minder goed dan verwacht. Het publiek en de critici hadden het niet zo op met de nieuwe weg die het verhaal was ingeslagen en de kijkcijfers kregen het zwaar te verduren.

FOX had eerder aangekondigd dat er gekeken werd naar ideeën voor een derde seizoen, maar nu is de serie Wayward Pines dan toch gecanceld en lijkt niet meer terug te zullen keren op de televisie.

Wat denk jij? Moeten ze toch ergens anders gaan kijken of daar een doorstart gemaakt kan worden voor een derde seizoen?


Embed from Getty ImagesM. Night Shyamalan
Vorige aflevering
Bedtime Story
Bedtime Story
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
maandag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
maandag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00