Wayward Pines

7.6 / 10
43 min
Mysterie, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wayward Pines krijgt geen derde seizoen

Het zal niet als een verrassing komen dat FOX de M. Night Shyamalan serie Wayward Pines niet heeft vernieuwd met een derde seizoen.

De serie Wayward Pines was al een tijdje onofficieel dood en begraven op het kerkhof van gecancelde series, maar nu is er dan toch bericht van FOX. De mysterieuze serie krijgt geen derde seizoen. Het tweede seizoen dateert alweer uit 2016 en vele fans hoopten dat de wens die Shyamalan had om er een drie seizoenen serie van te maken zou uitkomen.

Eigenlijk zou de serie maar één seizoen krijgen. Maar omdat het eerste seizoen in 2015 als nummer één scoorde in beste netwerk zomerseries besloot FOX er toch een tweede seizoen aan vast te plakken. En die keuze verliep iets minder goed dan verwacht. Het publiek en de critici hadden het niet zo op met de nieuwe weg die het verhaal was ingeslagen en de kijkcijfers kregen het zwaar te verduren.

FOX had eerder aangekondigd dat er gekeken werd naar ideeën voor een derde seizoen, maar nu is de serie Wayward Pines dan toch gecanceld en lijkt niet meer terug te zullen keren op de televisie.

Wat denk jij? Moeten ze toch ergens anders gaan kijken of daar een doorstart gemaakt kan worden voor een derde seizoen?


Embed from Getty ImagesM. Night Shyamalan
Vorige aflevering
Bedtime Story
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
5
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05