Black Mirror

8,0 / 10
57 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/21afleveringen/2011 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:57 min2011 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Netflix
Black Mirror is een Britse anthologieserie van de zender Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première op 4 december 2011.

De afgelopen tien jaar heeft de technologie bijna elk aspect van ons leven veranderd. In elk huis, op elk bureau, in elke handpalm - een plasma scherm, een monitor, een smartphone - een zwarte spiegel van onze 21e eeuw bestaan.
Onze grip op de werkelijkheid is aan het verschuiven. Wij aanbidden bij de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen weten ons meer intiem dan onze eigen ouders. We hebben toegang tot alle informatie in de wereld, maar er is geen brainspace overgelaten om iets langer dan een 140 karakters tweet absorberen.
Zwartgalliger kan het bijna niet meer.. Twightlight op z'n best.. en Tales of the Unexpected, in het collectieve onbehagen over onze moderne wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 2
0 / 3
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 3

Recensies (5)

Black Mirror - Seizoen 5

8

Black Mirror - Seizoen 1

9

Nieuws (82)

Servant is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie gaat in première op 28 november 2019.
donderdag, 09:00
Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De eerste special gaat over de recent uitgereikte Emmy Awards. Mandy en Peter laten hun licht schijnen op deze grootste Amerikaanse TV prijzen.
zo 6 oktober
4
Servant is een Amerikaanse sciencefictionserie van de nieuwe streamingdienst Apple TV+. Er zijn eerste beelden van de serie verschenen.
za 5 oktober

Populaire reacties (20)

8.5
15 okt 2016
Verrassende serie, doet je nadenken. Aanrader!
9
20 dec 2014
Die kerstaflevering... Wauw... De beste tot nu toe

Vergelijkbare series

Mr. Robot
16 stemmen
Sherlock
7 stemmen
Homeland
5 stemmen
Westworld
4 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen