Black Mirror

7.9 / 10
59 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/21afleveringen/2011 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:59 min2011 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Netflix
Black Mirror is een Britse anthologieserie van Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première op 4 december 2011.

De afgelopen tien jaar heeft de technologie bijna elk aspect van ons leven veranderd. In elk huis, op elk bureau, in elke handpalm - een plasma scherm, een monitor, een smartphone - een zwarte spiegel van onze 21ste eeuw bestaan.
Onze grip op de werkelijkheid is aan het verschuiven. Wij aanbidden bij de altaren van Google en Apple. Facebook algoritmen weten ons meer intiem dan onze eigen ouders. We hebben toegang tot alle informatie in de wereld, maar er is geen brain-space overgelaten om iets langer dan een 140 karakters tweet absorberen. Zwartgalliger kan het bijna niet meer.. Twightlight op z'n best.. en Tales of the Unexpected, in het collectieve onbehagen over onze moderne wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 2
0 / 3
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 3

Recensies (5)

Black Mirror - Seizoen 5

8

Black Mirror - Seizoen 1

9

Nieuws (98)

Netflix heeft de Zweedse detectiveserie Young Wallander, met Adam Pålsson (Avenue 5) in de hoofdrol, vernieuwd met een tweede seizoen.
zo 8 november
2
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
vr 30 oktober
2
The Cw werkt aan de nieuwe serie Slay. De serie is afkomstig van onder andere Regina King, Julian Johnson en Pam Veasey.
vr 16 oktober

Populaire reacties (20)

8.5
15 okt 2016
Verrassende serie, doet je nadenken. Aanrader!
9
20 dec 2014
Die kerstaflevering... Wauw... De beste tot nu toe

Vergelijkbare series

Mr. Robot
19 stemmen
Sherlock
7 stemmen
Homeland
5 stemmen
Westworld
5 stemmen
Heroes
2 stemmen
Lost
2 stemmen