Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The High Chaparral vanaf 8 maart bij ONS

ONS, tot september 2015 NostalgieNet geheten, is een Nederlands televisiekanaal voor een ouder publiek. ONS zendt televisieseries van de jaren veertig tot en met de jaren tachtig uit.

Elke maand staat een bepaald thema bij de zender centraal. Onderwerpen als Nederlands-Indië, Nederland Waterland, spoorwegen, molens, werk, eten en huishouden komen aan bod.

De zender aarzelt niet om televisieseries te vertonen die veertig of vijftig jaar geleden te zien waren. Vanaf donderdag 8 maart is bij ONS het eerste seizoen te zien van de Amerikaanse westernserie The High Chaparral (1969). Dit seizoen telt 28 afleveringen.

The High Chaparral (1969) volgt het leven van ‘Big’ John Cannon (Leif Erickson) die samen met zijn broer Buck en zoon Billy Blue, een ranch drijft in Arizona. Billy Blue's moeder is overleden en Big John trouwt later met Victoria, dochter van de machtige Don Sebastián Montoya. Na hun trouwen komt de broer van Victoria, Manolito ook op de ranch wonen.

Video on youtube


The High Chaparral is vanaf 8 maart iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij ONS. De herhaling is elke zondag om 18.00 uur te zien.

ONS is bij KPN, Ziggo, CAIW, KGB, CanalDigitaal, CAI, Glashart Media en HSO te ontvangen. Bij Ziggo maakt ONS deel uit van het basispakket.
Vorige aflevering
A Man to Match the Land
A Man to Match the Land
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The High Chaparral