Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Weinig kans op tweede seizoen Marvel's The Defenders

De kans dat Marvel's The Defenders seizoen 2 gemaakt zal worden voor Netflix lijkt steeds kleiner te worden.

Hoewel de serie vrij goed ontvangen werd door de fans van Marvel en Netflix is het inmiddels alweer maanden geleden dat Marvel's The Defenders in première ging. Netflix neemt meestal niet zoveel de tijd om een serie te verlengen. The Punisher werd bijvoorbeeld binnen een aantal weken al verlengd.

Eerder meldde MijnSerie bovendien al dat de series van Marvel bij de streamingdienst van Disney zullen gaan verschijnen. Maar die gaat pas volgend jaar van start.

In Marvel's The Defenders volgen we Daredevil, Jessica Jones, Marvel's Iron Fist en Luke Cage. Een viertal van unieke helden die één gemeenschappelijk doel hebben: het redden van New York City. Dit is het verhaal van vier solitaire figuren, belast met hun eigen persoonlijke uitdagingen, die zich realiseren dat ze samen misschien wel sterker zijn.

Marvel's The Defenders moest het sluitstuk vormen van de samenwerking tussen Marvel en Netflix. Voor Marvel's The Defenders hadden de partijen al samengewerkt met Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Marvel's Iron Fist. In Marvel's The Defenders namen deze superhelden het samen op tegen een gezamenlijke vijand.

De stand-alone series van de helden werden zo’n groot succes dat er nieuwe seizoenen besteld werden. Daredevil seizoen 2 ging zelfs voor Marvel's The Defenders en uit dat tweede seizoen vloeide weer een nieuwe serie voort: Marvel's The Punisher.
Vorige aflevering
The Defenders
The Defenders
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_eentje
11 maa 2018 23:25 -
Zou er niet heel rouwig om zijn vond het net als iron fisr nier al te best
Reageer
avatar_renzoroy
12 maa 2018 14:11
Bijgewerkt op: 12 maa 2018 14:11
ik vond Iron fist juist 1 van de betere, samen met Jessica Jones. Luke Cage vond ik vrij saai.
Reageer
avatar_renzoroy
12 maa 2018 08:58 - 12 maa 2018 09:31
Het was al bekend gemaakt toen The Defenders uitkwam dat het een limited mini serie was... 1 seizoen was dus al vanaf het begin de bedoeling...

Plus de Marvel series die nu op Netflix staan, blijven op Netflix en gaan niet naar de streamingdienst van Disney.
Reageer
The Defenders