Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Update Arrested Development seizoen vijf

Het laatste bericht dateert al weer van mei 2017, toen er officieel bekend werd gemaakt dat de komedieserie Arrested Development terug zou keren voor een vijfde seizoen bij Netflix.

Nu is er weer een update bekend gemaakt. Ron Howard gaat weer elke aflevering inspreken als voice-over en op 2 maart 2018 plaatste de filmmaker/acteur/regisseur en voice-over een bericht op Twitter. Veel is er niet te zien op de foto, behalve een klein deel van een studio en een klein stukje script waarop te lezen staat: “Michael Bluth was weggeweest…”.


Deze tekst verklaart wel de tijdssprong die de serie gaat maken van het vierde seizoen, dat op 26 mei 2013 zijn finale had en het nieuwe vijfde seizoen dat ergens in 2018 bij Netflix van start zal gaan. Alle originele castleden zullen terugkeren in het vijfde seizoen van de komedieserie. Inclusief Jeffrey Tambor, die recentelijk zijn baan verloor bij Transparent vanwege beschuldigingen van vermeende seksuele intimidatie. David Cross liet onlangs nog weten dat het merendeel van de cast van Arrested Development achter Tambor staat.

Het vijfde seizoen zal zich gaan focussen op het mysterie rond een mogelijke dood die in het vierde seizoen plaatsvond. Hou MijnSerie in de gaten over mogelijk meer nieuws en een startdatum van Arrested Development seizoen vijf.

Embed from Getty ImagesRon Howard
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
06 maa 2018 14:10 -
Beetje krom om Jeffrey Tambor wel terug te laten keren nadat hij beschuldigd is voor sexueel misbruik maar Kevin Spacy (House of Cards) en Danny Masterson (The Ranch) te ontslaan.
Reageer
Arrested Development