The Librarians (2014)

7.5 / 10
43 min
Actie, Drama, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

TNT trekt stekker uit The Librarians

Na vier seizoenen stopt TNT met de serie The Librarians (2014). Maker Dean Devlin heeft dit nieuws bekend gemaakt. “Ik heb net een telefoontje gekregen. TNT heeft The Librarians gecanceld”, zo heeft hij gemeld.

Of dit definitief het einde van de serie The Librarians (2014) betekent is nog onduidelijk. De makers gaan proberen de serie elders aan de man te brengen.

Embed from Getty Images
Dean Devlin

The Librarians (2014) gaat over Flynn Carsen, een boekenwurm en bibliothecaris. Hij heeft zijn uitzonderlijke kennis meermaals ingezet om de wereld te redden van ongelooflijk kwaad.

Om hem bij zijn taken te ondersteunen heeft Carsen vier mensen aangenomen: Eve Baird, een zeer behendige antiterrorisme- agent die de groep te allen tijde moet beschermen; Jake Stone, een olie-arbeider uit Oklahoma met een IQ van 190 en een ongelooflijke kennis van kunstgeschiedenis; Cassandra, een aparte, jonge vrouw met een uitzonderlijke gave voor gehoors- en gevoelshallucinaties, die met het geheugen verbonden zijn; en Ezekiel Jones, een meester in nieuwe technologieën en specialist op het gebied van klassieke misdaden.

Samen moeten ze het opnemen tegen de vele tegenstanders, die worden aangevoerd door de Serpent Brotherhood, een eeuwenoude cult die wordt geleid door de mysterieuze onsterfelijke Dulaque.
Vorige aflevering
And the Echoes of Memory
And the Echoes of Memory
04x12
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Sproet2jes
09 mrt 2018 09:11 -
Hoop dat ze de serie elders aan de man kunnen brengen dan...! Ik vind 't jammerrr..
Reageer
avatar_KoNijn
09 mrt 2018 10:04 -
jammer, geen hoogstaande serie, maar wel een leuke serie..
Reageer
avatar_anonymous
10 mrt 2018 15:04 -
leuk
Reageer
avatar_Evyyy
12 mrt 2018 20:52 -
Neeeeee! Ik vind het een waanzinnige leuke serie :(
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00