Timeless

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20162018 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
Timeless is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender NBC. De serie ging in première op 3 oktober 2016.

Van Eric Kripke (Supernatural) en Shawn Ryan (The Shield) en de producenten van The Blacklist komt deze spannende actie-avonturenserie waar een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (15)

avatar BadWolf
8.5
4 okt 2016
Kwam deze 1ste aflevering tegen en aangezien ik toch wel van Sci-Fi / tijdreizen houd, heb ik hem meteen gekeken.
De serie begint meteen goed. Geen lange intro maar meteen een goede verhaallijn. Hoop dat het zo blijft. Gecombineerd met muziek van Pink Floyd kan dat haast niet anders. Zonder iets weg te geven kan ik niets over de aflevering vertellen behalve dat een kleine wijziging in het verleden een grote impact op de toekomst kan hebben en dat de tijdreizigers de enige zijn die weten wat er veranderd is. Uiteraard wordt ook hier niet aan de reizigers verteld wat er precies aan de hand is.
Ik geef deze serie, d.w.z. deze aflevering een 8.5
avatar krillz
7
27 feb 2017
Ik heb 13 episodes gezien en ik moet echt op mijn tanden bijten om de laatste episodes te bekijken, tja...ik stop ermee...het verveelt me meer en meer...is goed gestart maar er zit weinig in dat me echt kan blijven vasthouden tot het eide

Vergelijkbare series

11.22.63
16 stemmen
Frequency
14 stemmen
Outlander
13 stemmen
12 Monkeys
11 stemmen
Continuum
9 stemmen
Timeless