Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Grey's Anatomy verliest twee hoofdrolspeelsters

Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. De serie is daar al te zien sinds maart 2005. In het nieuwe seizoen verdwijnen enkele hoofdrolspeelsters.

Grey's Anatomy gaat om Meredith Grey, een assistent chirurgie in het (niet-bestaande) Seattle Grace Hospital in Seattle, Washington. De show heeft verscheidene hoofdpersonen, maar Meredith wordt gepresenteerd als het centrale karakter.

De naam van de serie is een zinspeling op de titel van het boek Gray's Anatomy, dat lang een standaardwerk was op het gebied van de menselijke anatomie.

Grey's Anatomy hoofdrolspeelster Ellen Pompeo loopt geen gevaar op ontslag, haar contract werd recentelijk opengegooid. Zij gaat voortaan maar liefst 20 miljoen dollar per seizoen verdienen.

Jessica Capshaw en Sarah Drew verlaten Grey's Anatomy wel. De twee actrices speelden jarenlang dokters Arizona Robbins en April Kepner in de ziekenhuisserie.

Embed from Getty Images
Jessica Capshaw

Jessica en Sarah verdwijnen aan het einde van het huidige veertiende seizoen uit het ziekenhuis in Seatlle. Capshaw speelde 10 seizoenen lang de lesbische dr. Arizona Robbins. Sarah Drew was 9 seizoenen te zien als de christelijke April.

De exit is niet uit vrije wil. Volgens showrunner Krista Vernoff zit de tijd voor deze personages er simpelweg op: “Als schrijvers is het ons werk om de verhalen te volgen waar ze heen willen en soms betekent dat dat we afscheid moeten nemen van geliefde personages.”
Vorige aflevering
Keep the Family Close
Keep the Family Close
20x02
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy