Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Atlanta seizoen twee vanaf 31 maart bij FOX

Op 1 maart 2018 ging het tweede seizoen van Atlanta bij FX van start. En er is goed nieuws voor de Nederlandse fans, vanaf 31 maart is het tweede seizoen te zien bij FOX. Voor de Belgische fans is er beter nieuws want daar gaat de serie al op 7 maart van start bij FOX.

Bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover speelt in de serie Earnest 'Earn' Marks. Hij is een ambitieuze schoolverlater, die zijn neef rapper Alfred 'Paper Boi' Miles (Brian Tyree Henry) gaat managen.

In Atlanta speelt Glover zijn eerste hoofdrol. Hij schreef eerder voor de komedieserie 30Rock en had daar ook een kleine rol in. En hij had ook nog een bijrol in Community als Troy Barnes. Naast bedenken schreef duizendpoot Glover de serie Atlanta en hij doet ook dienst als uitvoerend producent.

De komedieserie Atalanta werd tijdens het eerste seizoen kritisch toegejuicht door televisiecritici. Op Rotten Tomatoes kreeg de serie zelf 8,94/10 gebaseerd op 64 reviews. Bij Metacritic was de score 90/100. De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen kreeg zelf 97/100 op basis van 28 reviews bij Metacritic. Naast lovende kritieken werd het eerste seizoen van de serie ook overladen met nominaties en prijzen. Zo win de serie onder andere twee Golden Globes, twee Emmy Awards en twee TCA Awards.

Op FOX zal de serie vanaf zaterdag 31 maart te zien zijn. Op die zaterdag worden er twee afleveringen uitgezonden vanaf 20.10 uur. Op dinsdag worden de afleveringen herhaald vanaf 19.55 uur. Op dit moment is het eerste seizoen van Atlanta nog elke zaterdag en dinsdag te zien bij de Nederlandse zender FOX. FOX is te zien bij de aanbieders Ziggo (kanaal 11), KPN (Kanaal 14), Telfort, Canal Digitaa;, Tele2, Vodafone, Caiway, Delta, Online.nl en Knippr.

Embed from Getty Images
Donald Glover (R) en Brian Tyree Henry (L)
Vorige aflevering
It Was All a Dream
It Was All a Dream
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Atlanta