Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 30

Weekoverzicht 30

Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Serienieuws

Casting Nieuws


Actrice en showrunner stoppen met Doctor Who


Actice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall voegden zich beide in 2017 bij Doctor Who, beide hebben ze besloten de serie te verlaten.

Casting nieuws voor Netflix-serie Echoes


Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.

Eerste beelden van Imelda Staunton al Queen Elizabeth II in The Crown


Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 30 (26 juli - 1 augustus)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Dexter vervolg verschijnt in november


Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.

Day Of The Dead in oktober in première


Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.

FOX start- en premièredatums herfst 2021


Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.

Elfde seizoen The Walking Dead binnenkort te zien bij FOX en Disney+


Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.

Eerste beelden van nieuwe Amazon Prime Video series en details over premières


Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldados o Zombies.

Start- en premièredatums augustus 2021


Ook voor de maand augustus 2021 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

Laatste seizoen Goliath krijgt startdatum


Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.

Tweede seizoen Departure volgende maand in première


Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.

Marvel's Hawkeye eind november in première


Disney+ heeft de premièredatum voor Marvel's Hawkeye bekend gemaakt. De serie verschijnt eind november bij de streamingservice.

Laatste deel vijfde seizoen Billions verschijnt in september bij Ziggo


Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 29


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 19 tot en met 25 juli 2021 in Amerika.

Nieuwe Series


Overzicht nieuwe series in augustus 2021


In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

CBC werkt aan seriebewerking Son Of A Critch


CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.

Vervolgserie Waterworld in productie


Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.

Trailers


Eerste beelden voor dertiende seizoen Doctor Who


Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.

Vernieuwde Series


Sweet Tooth vernieuwd met tweede seizoen


Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.

Snowpiercer nu al vernieuwd met vierde seizoen


TNT heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Snowpiercer nog voor de start van het derde seizoen al vernieuwd met een vierde seizoen.

Hulu vernieuwt Love, Victor met een derde seizoen


Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.

MijnSerie nieuws

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2021; poll juli 2021


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (30)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Manifest; In Manifest vertrekt het vliegtuig van het vliegveld via een startbaan. Welk nummer heeft deze startbaan? was 28. Weetje: De startbaan waarop het vliegtuig opstijgt in de openingstitel is 28. Een deel van 828.

- Het antwoord op de prijsvraag van Unsere Mütter, unsere Väter; Welke televisieprijs mocht de miniserie Unsere Mütter, unsere Väter nooit mee naar huis nemen? was Golden Globe Award. Weetje: In 2013 won de serie een Prix Europe en een German Television Awards en in 2014 won de serie een Emmy. Maar een Golden Globe mocht deze serie nooit mee naar huis nemen.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van augustus 2021 die in week 31 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 2 augustus


up4noise – Seizoen 2 (SVT)
De Redders – Serie première (VIER)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten