Nieuwsoverzicht

Populairste series afgelopen week (30)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Flash (2014)

Er hebben 339 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 16 november 2021.


Op de tweede plek staat The Blacklist

Er hebben 298 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 21 Oktober 2021.


De derde plek is voor Virgin River

Er hebben 244 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Virgin River. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat Suits

Er hebben 236 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 174 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 30 september 2021.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!

Reactie's (0)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.