Sweet Tooth

8,0 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
2x1  7 mei 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
Sweet Tooth is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 4 juni 2021.

Gus is deels jongen, deels hert. Hij verlaat het ouderlijk huis en gaat op reis door een post-apocalyptische wereld. Hij ontmoet een familie met hybride kinderen en gaat op zoek naar antwoorden en het mysterie achter zijn eigen hybride afkomst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Sweet Tooth - Seizoen 1

8.5

Nieuws (6)

Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.
vr 30 juli
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
do 1 juli
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
31 mei 2021
3

Populaire reacties (1)

9
21 jun 2021
Deze serie heeft mij echt verrast. Verwachtte er niet veel van en als een vriend niet was blijven aandringen dat ik deze echt moest proberen was ik er ook nooit aan begonnen. Een echte aanrader.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
2 stemmen
The 100
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Fringe
1 stem