Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vervolgserie Waterworld in productie

Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.

De serie zal zich twintig jaar na de gebeurtenissen uit de film afspelen. Het verhaal in de film speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst, waarin de aarde geteisterd is door klimaatveranderingen en bedekt is met water. Het hoofdpersonage is een Mariner, een zwerver die de aarde bevaart.

Destijds wist Kevin Costner (Yellowstone (2018)) de hoofdrol in de film te bemachtigen, daarnaast diende hij als producent van de film. Er zijn nog geen details bekend gemaakt over de cast van de serie. Het is al wel bekend dat Dan Trachtenberg (The Boys) zal de afleveringen gaan regisseren. Er is nog geen netwerk of streamingservice verbonden aan het nieuwe project. Er gaan wel geruchten rond dat er een grote kan bestaat dat de serie eindigt bij Peacock.

Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03