Departure

7.9 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Departure volgende maand in première

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.

Het tweede seizoen bestaat uit zes afleveringen, deze zullen allemaal tegelijk verschijnen bij Peacock. Het nieuwe seizoen is vanaf 5 augustus te bekijken. Hoewel het tweede seizoen nog in première moet gaan, is de serie al wel vernieuwd met een derde seizoen.

In het tweede seizoen van Departure leidt Kendra een onderzoek op een dodelijke crash van een geautomatiseerde hogesnelheidstrein tussen Toronto en Chicago. De hoofdrol van Kendra wordt vervuld door Archie Panjabi (The Good Wife). Daarnaast is Christopher Plummer (The Summit) te zien in de rol van Howard Lawson. Kort na de opnames van het tweede seizoen overleed Plummer, op 5 februari 2021.

Vorige aflevering
Witness
Witness
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1