Billions

8.2 / 10
57 min
Drama, Financieel
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Laatste deel vijfde seizoen Billions verschijnt in september bij Ziggo

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

De eerste paar afleveringen van het vijfde seizoen van Billions zijn vorig jaar al uitgezonden door Showtime en zijn ook al te bekijken bij Ziggo. Nadat het vijfde seizoen werd uitgezonden moesten de productie worden stilgelegd vanwege het coronavirus. De kijkers hebben nog vijf afleveringen te goed. Het tweede deel gaat 5 september van start bij Showtime. Op 6 september verschijnen de afleveringen ook bij Ziggo Movies & Series.

Billions geeft de kijker een kijkje in de wereld van het grootkapitaal. De serie volgt de titanen Chuck Rhoades (Paul Giamatti, Lodge 49) en Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis, Homeland). Chuck is (voormalig) officier van justitie en Bobby is een rivaliserende, briljante beurshandelaar.

Vorige aflevering
Liberty
Liberty
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03