Love, Victor

8.7 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Hulu
Love, Victor is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 17 juni 2020.

Geïnspireerd door de film "Love, Simon" uit 2018, volgt de serie Victor, een nieuwe student aan de Creekwood High School, op zijn eigen reis van zelfontdekking, uitdagingen aan te gaan, zich aan te passen aan een nieuwe stad en te worstelen met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love, Victor.

Nieuws (7)

Nick Robinson gaat naast Margaret Qualley een hoofdrol spelen in de nieuwe dramedyserie Maid, geproduceerd door John Wells en Margot Robbie.
wo 2 september
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
10 aug 2020
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
1 jul 2020
2

Vergelijkbare series