The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Imelda Staunton al Queen Elizabeth II in The Crown

Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.

Voor het vijfde van The Crown wordt de cast weer volledig vernieuwd. Het is de derde keer dat de cast wordt verwisseld. Zo werd in de eerste twee seizoen de rol van Queen Elizabeth II gespeeld door Claire Foy (Wolf Hall) en was Olivia Colman (Broadchurch) in het derde en vierde seizoen te zien in deze rol. Voor het vijfde seizoen kruipt Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II.

De productie van het vijfde seizoen van The Crown is deze maand van start gegaan. Dat betekent ook dat Imelda Staunton inmiddels al een aantal kostuums heeft aangehad op de set. Netflix heeft nu het eerste beeld van Staunton gedeeld in de rol van Queen Elizabeth II.De serie zou eindigen met het vijfde seizoen, maar vorig jaar juli werd er toch een zesde seizoen aangekondigd. De cast wordt om de twee seizoenen verwisseld, dus logischer wijs zou Staunton ook weer in het zesde seizoen te zien zijn als Queen Elizabeth II.
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03