Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Imelda Staunton al Queen Elizabeth II in The Crown

Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.

Voor het vijfde van The Crown wordt de cast weer volledig vernieuwd. Het is de derde keer dat de cast wordt verwisseld. Zo werd in de eerste twee seizoen de rol van Queen Elizabeth II gespeeld door Claire Foy (Wolf Hall) en was Olivia Colman (Broadchurch) in het derde en vierde seizoen te zien in deze rol. Voor het vijfde seizoen kruipt Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II.

De productie van het vijfde seizoen van The Crown is deze maand van start gegaan. Dat betekent ook dat Imelda Staunton inmiddels al een aantal kostuums heeft aangehad op de set. Netflix heeft nu het eerste beeld van Staunton gedeeld in de rol van Queen Elizabeth II.



De serie zou eindigen met het vijfde seizoen, maar vorig jaar juli werd er toch een zesde seizoen aangekondigd. De cast wordt om de twee seizoenen verwisseld, dus logischer wijs zou Staunton ook weer in het zesde seizoen te zien zijn als Queen Elizabeth II.
Vorige aflevering
Sleep, Dearie Sleep
Sleep, Dearie Sleep
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Crown