Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van nieuwe Amazon Prime Video series en details over premières

Eerste beelden van nieuwe Amazon Prime Video series en details over premières

Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
I Know What You Did Last Summer werd vorig jaarbesteld door Amazon Prime Video. De serie is een seriebewerking van een horrorfilm uit 1997 en een gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. Het verhaal draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Tijdens Comic-Con@Home heeft Amazon bekend gemaakt dat de serie dit jaar in oktober verschijnt, een exacte datum is helaas nog niet bekend.

De streamingservice heeft niet alleen informatie over I Know What You Did Last Summer bekend gemaakt. Amazon onthulde een poster van The Wheel of Time. Daarnaast maakte showrunner Rafe Judkins (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) bekend dat The Wheel of Time aankomende november verschijnt. The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar magie bestaat, maar alleen kan worden gebruikt door vrouwen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van Robert Jordan.

11262 WoT

Amazon heeft ook de eerste beelden gedeeld van S.O.Z. Soldiers or Zombies. De serie draait om de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron Alonso Marroquin. Hij is uit een Mexicaanse gevangenis ontsnapt en verbergt zich midden in de woestijn. De Mexicaanse politie-eenheid die op zoek is naar Marroquin wordt geïnfecteerd met een virus, waardoor ze veranderen in een nieuwe verbeterde zombiesoort. Wanneer deze serie start is nog niet bekend, maar op het internet is her en der de datum van 6 augustus te vinden. Of dit correct is wil Amazon niet bevestigen.

Video on youtube


Bekijk hieronder het panel van Amazon.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten