Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van nieuwe Amazon Prime Video series en details over premières

Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.

I Know What You Did Last Summer werd vorig jaarbesteld door Amazon Prime Video. De serie is een seriebewerking van een horrorfilm uit 1997 en een gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. Het verhaal draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Tijdens Comic-Con@Home heeft Amazon bekend gemaakt dat de serie dit jaar in oktober verschijnt, een exacte datum is helaas nog niet bekend.

De streamingservice heeft niet alleen informatie over I Know What You Did Last Summer bekend gemaakt. Amazon onthulde een poster van The Wheel of Time. Daarnaast maakte showrunner Rafe Judkins (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) bekend dat The Wheel of Time aankomende november verschijnt. The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar magie bestaat, maar alleen kan worden gebruikt door vrouwen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van Robert Jordan.

11262 WoT

Amazon heeft ook de eerste beelden gedeeld van S.O.Z. Soldiers or Zombies. De serie draait om de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron Alonso Marroquin. Hij is uit een Mexicaanse gevangenis ontsnapt en verbergt zich midden in de woestijn. De Mexicaanse politie-eenheid die op zoek is naar Marroquin wordt geïnfecteerd met een virus, waardoor ze veranderen in een nieuwe verbeterde zombiesoort. Wanneer deze serie start is nog niet bekend, maar op het internet is her en der de datum van 6 augustus te vinden. Of dit correct is wil Amazon niet bevestigen.Bekijk hieronder het panel van Amazon.
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1