The Wheel of Time

-
60 min
Fantasy
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2021 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2021 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Amazon
The Wheel of Time is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Amazon. De serie ging in première in 2021.

Het verhaal van The Wheel of Time speelt zich af in een uitgestrekte wereld waar magie bestaat, maar alleen kan worden gebruikt door vrouwen. Het verhaal volgt Moiraine, een lid van de schimmige en invloedrijke geheel vrouwelijke organisatie de Aes Sedai, terwijl ze op een gevaarlijke reis gaat met vijf jonge mannen en vrouwen. Moiraines interesse in deze vijf ligt in het feit dat ze gelooft dat een van hen de reïncarnatie is van een ongelooflijk krachtige persoon die volgens profetieën de mensheid zal redden of vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Wheel of Time.

Nieuws (7)

Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 feb 2020
Weer een jaar voorbij. Een jaar met heel veel enorm goede series, maar ook veel teleurstellende series. Maar ook een jaar van updates en nieuwe schrijvers. Je begrijpt het al we gaan even terug in de tijd en blikken terug naar 2019.
9 jan 2020
4

Populaire reacties (1)

-
22 jul 2020
ik ben zo benieuwd naar deze serie!