Messiah (2020)

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Messiah (2020) is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Wat zou er wereldwijd gebeuren als er vandaag de dag plots iemand op zou duiken die claimt de zoon van God te zijn en daarmee ook een heleboel volgers achter zich aan krijgt? Op die vraag probeert Messiah een antwoord te geven. Al-Masih is een mysterieuze man die gelooft dat hij de nieuwe messias is. De CIA wil achterhalen of ze te maken hebben met een charlatan en stuurt agente Eva Geller naar het Midden-Oosten om zijn claims te onderzoeken, terwijl er overal ter wereld steeds meer mensen overtuigd raken van zijn kunnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Messiah (2020) - Seizoen 1

6.5

Nieuws (6)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
za 1 februari
11
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 30 december
1
Dracula (2020), Ragnarok, Messiah (2020), Party of Five (2020), Hoogvliegers en veel meer series die in de eerste maand van 2020 hun première zullen krijgen.
di 31 december

Populaire reacties (3)

8
06 jan 2020
Ik ben fan van alles wat naar het occulte ruikt (het is te zeggen; als het script oké is en de verhaalopbouw sterk in elkaar zit). Persoonlijk vond ik Messiah dus helemaal geweldig, omdat het mijn ding is. Goede acteurs ook. Enige puntje van kritiek is dat het soms wel wat traag ging, met van die lang uitgesponnen scènes.
5
05 jan 2020
Het lijkt een beetje op Homeland, maar daar is alles ook mee gezegd. Dit verhaal pakte me totaal niet.