Messiah (2020)

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Messiah (2020) is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Wat zou er wereldwijd gebeuren als er vandaag de dag plots iemand op zou duiken die claimt de zoon van God te zijn en daarmee ook een heleboel volgers achter zich aan krijgt? Op die vraag probeert Messiah een antwoord te geven. Al-Masih is een mysterieuze man die gelooft dat hij de nieuwe messias is. De CIA wil achterhalen of ze te maken hebben met een charlatan en stuurt agente Eva Geller naar het Midden-Oosten om zijn claims te onderzoeken, terwijl er overal ter wereld steeds meer mensen overtuigd raken van zijn kunnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Messiah (2020) - Seizoen 1

6.5

Nieuws (12)

Naast Lily James (Downton Abbey) zijn er meer castleden, waaronder Andrew Scott (Fleabag), bekend voor de romantische komedieserie Pursuit of Love van BBC.
za 1 augustus
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
30 mrt 2020

Populaire reacties (5)

8
06 jan 2020
Ik ben fan van alles wat naar het occulte ruikt (het is te zeggen; als het script oké is en de verhaalopbouw sterk in elkaar zit). Persoonlijk vond ik Messiah dus helemaal geweldig, omdat het mijn ding is. Goede acteurs ook. Enige puntje van kritiek is dat het soms wel wat traag ging, met van die lang uitgesponnen scènes.
8
26 mrt 2020
Helaas gecancelled... was wel benieuwd hoe het verhaal verder zou gaan. Na The OA en Santa Clarita Diet, weer een cancel blunder van Netflix.