Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden voor dertiende seizoen Doctor Who

Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.

Voor het dertiende seizoen heeft John Bishop (Fearless) zich bij de cast gevoegd van de sciencefictionserie. Bishop over zijn rol in de serie: "Als ik mijn jongere zelf had kunnen vertellen dat ik op een dag zou worden gevraagd om aan boord van de TARDIS te stappen, had ik het nooit geloofd." In het nieuwe seizoen speelt Jacob Anderson (Game of Thrones) de gastrol van Vinder, hij is te zien in de onderstaande teaser.

Dit seizoen van Doctor Who zal verschillen van andere seizoenen. Door de pandemie is er een ander soort opnameschema ontstaan. Naast dat het verhaal iets anders is dan voorgaande seizoenen, heeft de pandemie er ook voor gezorgd dat dit seizoen is ingekort tot acht afleveringen.

Vorige aflevering
The Timeless Children (2)
The Timeless Children (2)
12x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03