Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Marvel's Hawkeye eind november in première

Disney+ heeft de premièredatum voor Marvel's Hawkeye bekend gemaakt. De serie verschijnt eind november bij de streamingservice.

In Marvel's Hawkeye zal Jeremy Renner (Louie) weer te zien zijn in zijn rol van Clint Barton. Zijn personage werkt samen met Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld (Dickinson). Naast Renner en Steinfeld is ook Florence Pugh (The Little Drummer Girl (2018)) te zien in de nieuwe serie. Zij vervult de rol van Yelena Belova, ook wel bekend als Black Widow. Ze wil wraak nemen op Clint, want volgens haar is hij verantwoordelijk voor de dood van haar zus Natasha.

Marvel's Hawkeye gaat 24 november in première bij Disney+. Dat lijkt nog behoorlijk ver weg, maar voor je het weet is het al weer zo ver. Voor diegene die toch niet kan wachten op deze nieuwe Marvel-serie, kan je je vanaf 11 augustus ook al wagen aan een andere Marvel-serie. De animatieserie Marvel's What If...? verschijnt namelijk aankomende maand bij Disney+. Wellicht verschijnen er later dit jaar nog twee Marvel-series, naar verluidt zouden Ms. Marvel en Marvel's Moon Knight dit jaar ook van start gaan. Een officiële bevestiging van Disney+ is er nog niet.

Vorige aflevering
So This Is Christmas?
So This Is Christmas?
01x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Hawkeye