Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Goliath krijgt startdatum

Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.

Omdat Thornton terugkeert in het vierde seizoen houdt dat in dat McBride toch op één of andere manier de moordaanslag heeft overleefd aan het einde van het derde seizoen. En in het allerlaatste vierde seizoen neemt de advocaat het op tegen een enorme Goliath namelijk de farmaceutische industry.

J.K. Simmons (foto) zal George Stax gaan spelen, de leider van een farmaceutisch familiebedrijf dat ook nog één van de grootste is in het land. Bruce Dern speelt zijn broer Frank. Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Brandon Scott en Jena Malone zullen ook een rol spelen.Billy overleeft niet alleen, maar hij keert terug naar zijn Big Law-roots ondanks chronische pijn in de nasleep van zijn aanval door de slechterik Diana Blackwood (Amy Brenneman) van vorig seizoen. Patty (Nina Arianda, foto), die nu werkt bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco, kan het gevoel niet van zich afzetten dat ze door Billy wordt gebruikt. Hun loyaliteit zal op de proef worden gesteld, waardoor het partnerschap op het spel komt te staan.Maar ze moeten bij elkaar komen, want Big Pharma heeft diepe zakken die bijna alles kunnen kopen, misschien zelfs gerechtigheid. Als Billy en Patty een overwinning willen behalen voor de kleine man, zullen ze alles moeten geven.

Het allerlaatste vierde seizoen gaat op 24 september van start bij Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
Joy Division
Joy Division
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
28 jul 2021 21:00 - 28 jul 2021 21:02
Eerst Bosch ...Nu Goliath: laatste seizoen..Echt balen. ! :{
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1