Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Goliath krijgt startdatum

Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.

Omdat Thornton terugkeert in het vierde seizoen houdt dat in dat McBride toch op één of andere manier de moordaanslag heeft overleefd aan het einde van het derde seizoen. En in het allerlaatste vierde seizoen neemt de advocaat het op tegen een enorme Goliath namelijk de farmaceutische industry.

J.K. Simmons (foto) zal George Stax gaan spelen, de leider van een farmaceutisch familiebedrijf dat ook nog één van de grootste is in het land. Bruce Dern speelt zijn broer Frank. Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Brandon Scott en Jena Malone zullen ook een rol spelen.



Billy overleeft niet alleen, maar hij keert terug naar zijn Big Law-roots ondanks chronische pijn in de nasleep van zijn aanval door de slechterik Diana Blackwood (Amy Brenneman) van vorig seizoen. Patty (Nina Arianda, foto), die nu werkt bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco, kan het gevoel niet van zich afzetten dat ze door Billy wordt gebruikt. Hun loyaliteit zal op de proef worden gesteld, waardoor het partnerschap op het spel komt te staan.



Maar ze moeten bij elkaar komen, want Big Pharma heeft diepe zakken die bijna alles kunnen kopen, misschien zelfs gerechtigheid. Als Billy en Patty een overwinning willen behalen voor de kleine man, zullen ze alles moeten geven.

Het allerlaatste vierde seizoen gaat op 24 september van start bij Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
04x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
28 jul 2021 21:00 - 28 jul 2021 21:02
Eerst Bosch ...Nu Goliath: laatste seizoen..Echt balen. ! :{
Reageer
Goliath