Love, Victor

8.4 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hulu vernieuwt Love, Victor met een derde seizoen

Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.

Het eerste seizoen verscheen vorig jaar juni bij Hulu. De serie is ook wekelijks te bekijken bij Disney+, daar zijn inmiddels al zeven van de tien afleveringen van het tweede seizoen te bekijken. Nu het tweede seizoen iets meer dan een maand gelden is uitgebracht, heeft Hulu het besluit genomen Love, Victor te vernieuwen met een derde seizoen.

Love, Victor volgt het leven van Victor Salazar, een nieuwe leerling op Creekwood High. De serie laat zien hoe Victor uitdagingen aangaat, zich aanpast aan zijn nieuwe school en hoe hij worstelt met zijn seksuele geaardheid. De serie is gebaseerd op de film Love, Simon uit 2018. In de serie schakelt Victor doormiddel van een bericht de hulp in van Simon.


Love, Victor
Vorige aflevering
Close Your Eyes
Close Your Eyes
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03