Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in augustus 2021

In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in augustus hun première beleven.

F*** you Very Very Much


Te zien vanaf: Zondag 1 augustus bij Streamz.
Het verhaal: F*** you Very Very Much volgt het chaotische bestaan van An die plotsklaps besluit om haar leven over een andere boeg te gooien. Ze dumpt haar vriend, neemt ontslag op haar werk en post op haar Instagram geen foto’s meer van haar allerlaatste quinoa-creatie, wel van haar Apocalyptische katerkop.
De cast: Frances Lefebure, Daphne Wellens, Evelien Bosmans en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: België
Video on youtubeMr. Corman


Te zien vanaf: Vrijdag 6 augustus bij Apple TV+.
Het verhaal: Met meer geluk, betere keuzes en een betere houding... had Mr. Corman een rockster kunnen zijn. Nu geeft hij les aan de vijfde klas, en hoewel hij van zijn studenten houdt, worstelt hij nog steeds om geluk en betekenis te vinden in een wereld die soms tekortschiet in beide.
De cast: Joseph Gordon-Levitt, Arturo Castro, Jordan Galindo, Aracely Padilla, Debra Winger en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeS.O.Z. Soldados o Zombies


Te zien vanaf: Vrijdag 6 augustus bij Amazon.
Het verhaal: Om uitlevering te voorkomen, ontsnapt in S.O.Z. Soldados o Zombies de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron, Alonso Marroquín, uit de gevangenis in Mexico om zich midden in de woestijn te verschuilen. Terwijl aan de andere kant van de grens een experiment van het Amerikaanse leger met varkens in een militaire basis misgaat en de Mexicaanse politie-eenheid die Marroquín achtervolgt geïnfecteerd raakt en verandert in een nieuw soort zombies met speciale vaardigheden. Het leger en deze nieuwe soort komen samen in de schuilplaats van Marroquín, waar de strijd om te overleven begint.
De cast: Sergio Peris-Mencheta, Horacio Garcia Rojas, Toby Schmitz, Fátima Molina, Adria Morales en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Mexico
Video on youtubeNavarasa


Te zien vanaf: Vrijdag 6 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Van amusement tot ontzag, de negen menselijke emoties van de Indiase esthetische theorie worden onderzocht in Navarasa.
De cast: Suriya, Vijay Sethupathi, Parvathy Thiruvothu, Siddharth, Aditi Balan, Prakash Raj en vele anderen.
Genre: Anthologie
Land van herkomst: India
Video on youtubeMarvel's Spidey and His Amazing Friends


Te zien vanaf: Vrijdag 6 augustus bij Disney Junior.
Het verhaal: Volg in Marvel's Spidey and His Amazing Friends Peter Parker, Miles Morales en Gwen Stacy terwijl ze Team Spidey vormen en heroïsche avonturen beleven om hun gemeenschap te beschermen.
De stemmencast: Benjamin Valic, Lily Sanfelippo, Jakari Fraser en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeHit and Run


Te zien vanaf: Vrijdag 6 augustus bij Netflix.
Het verhaal: In Hit and Run wordt het leven van een gelukkig getrouwde man op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een mysterieuze aanrijding in Tel Aviv. Bedroefd en verward gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vrouw. Met de hulp van een ex-geliefde ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.
De cast: Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt, Lior Raz, Gregg Henry, Sanaa Lathan en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Israël/Amerika
Video on youtubeReservation Dogs


Te zien vanaf: Maandag 9 augustus bij FX.
Het verhaal: Reservation Dogs volgt de heldendaden van vier inheemse tieners op het platteland van Oklahoma die stelen, beroven en sparen om naar het exotische, mysterieuze en verre land Californië te gaan.
De cast: Elva Guerra, Sarah Podemski, Matty Cardarople, D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs en vele anderen.
Genre: Komedie/Misdaad
Land van herkomst: Amerka
Video on youtubeFantasy Island


Te zien vanaf: Dinsdag 10 augustus bij FOX.
Het verhaal: Fantasy Island spelt zich af in een luxe resort en vertelt emotionele, provocerende verhalen over gasten die aankomen met dromen en verlangens en die vertekken verlicht en getransformeerd door het magische realisme van Fantasy Island.
De cast: Roselyn Sanchez, Kiara Barnes, John Gabriel Rodriquez en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeMarvel's What If...?


Te zien vanaf: Woensdag 11 augustus bij Disney+.
Het verhaal: Geïnspireerd door de stripboeken met dezelfde naam, verkent Marvel's What If...? elke aflevering een cruciaal moment uit het Marvel Cinematic Universe en zet het op zijn kop, waardoor het publiek naar onbekend terrein wordt geleid.
De stemmencast: Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Josh Brolin, Dominic Cooper, David Dastmalchian, Michael Douglas, Jeff Goldblum en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeBrand New Cherry Flavor


Te zien vanaf: bij .
Het verhaal: Brand New Cherry Flavor brengt het verhaal van Lisa Nova, een aspirant-filmregisseur in de zonovergoten maar zelfzuchtige wereld van Los Angeles in 1990. Ze maakt een geestverruimende reis, van de straten van Beverly Hills naar de bossen van Brazilië. Het lijkt alsof ze om bepaalde redenen wraak wil nemen en er blijken bovennatuurlijke invloeden te zijn.
De cast: Rosa Salazar, Mark Acheson, Daniel Doheny, Eric Lange en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeDisparu à jamais


Te zien vanaf: Vrijdag 13 augustus bij Netflix.
Het verhaal: In Disparu à jamais (Gone for Good) is de dertiger Guillaume Lucchesi ervan overtuigd een lijn te hebben getrokken onder het verschrikkelijke drama waarbij hij zijn twee meest geliefde mensen verloor: Sonia, zijn eerste liefde en Fred, zijn broer. Tien jaar later verdwijnt Judith, wiens liefde hem overeind hield. Om haar te vinden wordt Guillaume gedwongen de waarheden die zijn omgeving voor hem verborgen hielden en ook diegene die hij zelf lange tijd ontkende onder ogen te zien.
De cast: Bojesse Christopher, Nicolas Duvauchelle, Finnegan Oldfield, Nailia Harzoune en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtubeHeels


Te zien vanaf: Zondag 15 augustus bij Starz.
Het verhaal: Twee broers en rivalen - één een slechterik of 'hiel' in de ring; de andere was een held of "gezicht" voeren oorlog over de promotie van hun overleden vader, strijdend in Heels om nationale aandacht in het kleine stadje Georgië.
De cast: Stephen Amell, Kelli Berglund, Nigel Crocker, Roxton Garcia, James Harrison Jr. en vele anderen.
Genre: Sport drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeNine Perfect Strangers


Te zien vanaf: Woensdag 18 augustus bij Hulu.
Het verhaal: Negen gespannen stadsbewoners besluiten in Nine Perfect Strangers een pauze te nemen in een luxe spa. De spa, genaamd het Tranquillum House, belooft zijn bezoekers de druk te verlichten en ze te verjongen met behulp van revolutionaire technieken. Tijdens het verblijf vindt het loslaten plaats, maar niet op de manier die de gasten verwachtten. Terwijl geheimen geleidelijk aan het licht komen, ontstaan spanningen tussen deze negen volkomen vreemden.
De cast: Nicole Kidman, Luke Evans, Tiffany Boone, Regina Hall, Bobby Cannavale en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeChapelwaite


Te zien vanaf: Zondag 22 augustus bij EPIX.
Het verhaal: Chapelwaite is gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King. Chapelwaite speelt zich af in 1850 en volgt Captain Charles Boone, die zijn gezin van drie kinderen naar zijn voorouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher’s Corners, Maine, verhuist nadat zijn vrouw op zee is overleden. Charles zal echter snel geconfronteerdt worden met de geheimen en smerige geschiedenis van zijn familie en moeten vechten om een einde te maken aan de duisternis die de Boones al generaties lang teistert.
De cast: Adrien Brody, Jennifer Ens, Sirena Gulamgaus, Emily Hampshire, Ian Ho en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubeStorm Lara


Te zien vanaf: Maandag 23 augustus bij Streamz.
Het verhaal: Storm Lara gaat over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie, maar het gaat ook over jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Lara is een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.
De cast: Ella Leyers, Wouter Hendrickx, Aïcha Cissé en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: België
Helaas is er nog geen trailer van deze serie.


Clickbait


Te zien vanaf: Woensdag 25 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Acht verschillende standpunten geven prikkelende aanwijzingen in Clickbait voor de dader van een gruwelijke misdaad die wordt aangewakkerd door sociale media.
De cast: Jessica Collins, Camaron Engels, Jaylin Fletcher, Motell Gyn Foster, Betty Gabriel, Adrian Grenier en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Open Your Eyes


Te zien vanaf: Woensdag 25 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Na een tragisch ongeval probeert een tiener in Open Your Eyes met geheugenverlies haar leven weer op te bouwen in een centrum voor geheugenstoornissen, maar ze wordt wantrouwend over haar onconventionele behandeling.
De cast: Sara Celler-Jezierska, Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski en vele anderen.
Genre: Mysterie/thriller
Land van herkomst: Polen
Video on youtubeThe Chair


Te zien vanaf: Vrijdag 27 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Op een grote universiteit probeert de eerste gekleurde vrouw die voorzitter wordt, te voldoen aan de duizelingwekkende eisen en hoge verwachtingen van een falende Engelse afdeling.
De cast: Sandra Oh, Holland Taylor, Bob Balaban, Everly Carganilla, Jay Duplass en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtubePanna


Te zien vanaf: Maandag 30 augustus bij GoPlay.be.
Het verhaal: Panna draait om vier jonge voetbalsters die dromen van een beter leven in de omgeving Antwerpen.
De cast: Nora Dari en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: België
Helaas is er nog geen trailer van deze serie.


Only Murders in the Building


Te zien vanaf: Dnsdag 31 augustus bij Disney+.
Het verhaal: Only Murders in the Building volgt drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen en plotseling in één ervan zijn verwikkeld.
De cast: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Aaron Dominguez en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinderprogramma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten