Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Dexter vervolg verschijnt in november

Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.

Dexter fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Dexter: New Blood is nu echt werkelijkheid. Showtime heeft nu ook een premièredatum vastgesteld. Op 7 november wordt de eerste aflevering van het tiendelige vervolg uitgezonden. Bekijk hieronder alvast een sneak peek.

De makers vertellen tijdens het panel dat het belangrijk is dat deze afleveringen niet als een negende seizoen gelden. Het vervolg van Dexter speelt zich namelijk tien jaar later en in een andere plaats af. Dexter heeft al die jaren verder geleefd onder de naam Jim Lindsay. Deze naam is een eerbetoon aan Jeff Lindsay, auteur van het boek waarop de serie licht gebaseerd is.

Video on youtube


Michael C. Hall (Safe) keert terug in de hoofdrol van Dexter. Kort geleden werd bekend dat Jennifer Carpenter (The Enemy Within) en John Lithgow (Perry Mason (2020)) ook in het vervolg te zien zullen zijn. Daarnaast verschijnen Clancy Brown (Billions), Alano Miller (Cherish the Day), Johnny Sequoyah (Believe) en David Magidoff (Top Elf) ook in de afleveringen.
Vorige aflevering
Sins of the Father
Sins of the Father
01x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dexter: New Blood