Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 29

Weekoverzicht 29

De week van 13 tot en met 19 juli zat weer bijna als vanouds vol met nieuws. Al blijven de berichten van het starten van opnames nog steeds achter.
Serienieuws

Casting Nieuws


Orange is the New Black actrice speelt hoofdrol in Blood Relative van FOX


Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.

Een killer rol voor Elisabeth Moss in serie over moordenaars Candy Montgomery


Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.

Datums


Derde seizoen Alta Mar begin augustus in première


Het derde seizoen van de Spaanstalige Netflix-serie Alta Mar (ook bekend als High Seas) gaat begin augustus in première. Er was al een vierde seizoen aangekondigd.

Bäckström (2020)


De Zweedse serie Bäckström (2020) komt naar Nederland. De detectiveserie zal vanaf 6 augustus te zien zijn bij Ziggo. De serie draait om de Zweedse detective Evert Bäckström (Kjell Bergqvist), een beroemdheid in eigen land die graag pocht met het feit dat hij 99% van zijn moordzaken heeft opgelost. Maar wanneer er een schedel, doorboord met kogelgaten, op een onbewoond eiland in de archipel wordt gevonden, stuit hij plotseling op een bijzonder moeilijk mysterie.

Alle seizoenen De Ridder binnenkort te zien bij Ziggo


Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.

Tweede seizoen Dirty John verschijnt in augustus op Netflix


Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Dirty John binnenkort te zien is bij de streamingdienst.

Van Emily in Paris naar Emily op Netflix


Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.

Ziggo heeft de serie Godfather of Harlem binnen gehengeld


De misdaadserie Godfather of Harlem is binnenkort te zien in Nederland bij Ziggo Movies & Series.

Laatste seizoen Greenleaf in augustus op Netflix


Het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Greenleaf van OWN zal in augustus verschijnen bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de serie.

Vijfde seizoen Line of Duty vanaf eind augustus te zien bij NPO 2


Het vijfde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty wordt vanaf eind augustus uitgezonden op NPO 2 en verschijnt waarschijnlijk op NPO Plus.

Eerste twee seizoenen Saving Hope vanaf begin augustus op Ziggo


De eerste twee seizoenen van de Canadese dramaserie Saving Hope verschijnen begin augustus bij Ziggo Movies en Series.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 29 (13 juli - 19 juli 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Vierde seizoen S.W.A.T. (2017) start in de herfst op CBS


Het vierde seizoen van S.W.A.T. (2017), dat eerder dit jaar werd aangekondigd, wordt eerder uitgezonden dan gepland.

What We Do in the Shadows


De mockumentary What We Do in the Shadows komt naar Nederland. Comedy Central gaat de serie gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014 vanaf 27 juli brengen. What We Do in the Shadows volgt vier vampiers die samen een appartement delen in Staten Island in New York. De groep bestaat uit de 750 jaar oude leider Nandor the Relentless (Kayvan Novak), het getrouwde stel Laszlo (Matt Berry) en Nadja (Natasia Demetriou) en het buitenbeentje Colin (Mark Proksch), die zich proberen aan te passen aan de moderne wereld.

Gecancelde Series


Briarpatch krijgt geen tweede seizoen


De Amerikaanse misdaadserie Briarpatch is door USA Network niet vernieuwd met een tweede seizoen.

USA Network cancelt Evel met Milo Ventimiglia


USA Network werkt niet verder aan Evel. De canceling van de nieuwe serie is een gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus.

Kidding


Er komt geen derde seizoen van de Jim Carrey televisieserie Kidding. Showtime maakt geen grapje en heeft de laag gewaardeerde dramedy gecanceld na twee seizoenen. Het tweede seizoen had gemiddeld 89.000 kijkers en dat is 74 procent minder dan het eerste seizoen. 74 redenen om Kidding niet langer in de lucht te houden.

Geen serie van de film Sexy Beast bij Paramount Network


Vorig jaar bestelde Paramount Network een serie van de film Sexy Beast, maar het netwerk heeft de plannen gecanceld.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 28


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 13 tot en met 19 april 2020 in Amerika.

Nieuwe Series


Dick Wolf maakt nieuwe serie American Babylon


Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.

Blackbird: Lena Horne and America in productie bij Showtime


Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.

Psychologische thriller La Bravura in productie bij Showtime


Een nieuwe serie, genaamd La Bravura, van Tad Quill (A Moody Christmas) en Shawn Ryan (The Shield) is in productie bij Showtime.

Terrence Howard te zien in nieuwe serie Delta Blues


Terrence Howard (Empire) stopt toch niet met acteren voor de nieuwe serie Delta Blues, een serie van Zero Gravity Management (Ozark).

Des met David Tennant van ITV internationaal overgenomen


De Britse dramaserie Des, met David Tennant (Broadchurch) in de hoofdrol wordt internationaal door veel streamingdiensten en netwerken overgenomen.

Medisch drama van David Renaud in productie bij ABC


Een nog naamloze, medische dramaserie van David Renaud (The Good Doctor) en Seth Gordon (The Goldbergs (2013)) is in productie bij ABC.

Oscar Isaac en Michelle Williams spelen hoofdrol in Scenes From A Marriage van HBO


HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.

Mogelijke hoofdrol in nieuwe serie A Spy Among Friends voor Damian Lewis en Dominic West


Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.

Trailers


Lucifer is terug…of toch niet?


Lucifer keert terug maar wel met een twist. De trailer van het eerste deel van het vijfde seizoen laat zien dat er wat anders is aan Lucifer.

Vernieuwde Series


Alex Pina werkt aan nieuw seizoen La Casa de Papel


Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.

Good Witch vernieuwd met een zevende seizoen


Hallmark Channel heeft de Amerikaans-Canadese fantasyserie Good Witch vernieuwd met een zevende seizoen.

Een zesde seizoen voor Grantchester


De Engelse dramaserie Grantchester is vernieuwd met een zesde seizoen op PBS and ITV.

Hanna keert terug voor een derde seizoen


De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.

Algemeen nieuws

Overlijdensberichten


Naya Rivera


De Glee-actrice is teruggevonden, haar lichaam werd na dagen zoeken geborgen door duikers. De jonge actrice ging op 8 juli samen met haar vierjarige zoon Josey Hollis Dorsey een boottochtje maken in Lake Pru, maar na een duik in het water is ze niet meer teruggekeerd naar de boot. Haar zoontje is slapende aangetroffen in de boot. Helaas werd Rivera pas dagen later teruggevonden. De politie, brandweer, lokale bevolking en onder andere fans hebben met man en macht gezocht maar al snel werd duidelijk dat de actrice waarschijnlijk niet meer levend gevonden zou worden. Rivera was actrice en auteur en is de derde te vroeg overleden acteur uit de cast van Glee. Naya speelde ook in Step Up: High Water waar al een derde seizoen van besteld is. De Glee acteurs en makers hebben allemaal hun steun en medeleven betuigd. Naya Rivera is 33 jaar geworden, R.I.P.

Galyn Görg


De actrice Galyn Görg is dinsdag 14 juli overleden aan de gevolgen van kanker. Görg was te zien in films maar ook in series als The Fresh Prince of Bel Air, M.A.N.T.I.S., Twin Peaks, A Different World, Star Trek: Voyager, Parks and Recreation en How to Get Away with Murder. Ze stierf één dag voor haar 56ste verjaardag, R.I.P.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (29)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


-

Maak kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Cursed (2020); In Cursed (2020) en in Het Mysterie van: Het Verdwenen Zwaard staat een zwaard centraal. Maar hoe heet het zwaard?, was Excalibur. Weetje: Anduril is het zwaard van King Elessar uit Lord of the Rings. Longclaw is het zwaard van Jon Snow uit Game of Thrones. Dawn of Justice is het zwaard van Wonder Woman.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli en augustus 2020 die in week 30 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 20 juli


Die Hart – Serie première (Quibi)
Hoarders – Seizoen 11 (A&E)
13.30 – The Bold and the Beautiful – Seizoen 33 (CBS)
21.00 – The Outpost – Seizoen 3 (The CW)

-

Dinsdag 21 juli


Street Food: Latin America – Serie première (Netflix)

-

Woensdag 22 juli


Fear City: New York vs the Mafia – Serie première (Netflix)
21.30 – Chip In – Serie première (MBC)
22.00 – The Last Kingdom – Seizoen 4 (BBC First)

-

Donderdag 23 juli


Tig n’ Seek – Serie première (YouTube)

-

Vrijdag 24 juli


Rogue Trip – Serie première (Disney+)
Penny on M.A.R.S. – Seizoen 1 -2 (Disney+)

-

Zondag 26 juli


A Suitable Boy – Serie première (BBC One)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten