Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Orange is the New Black actrice speelt hoofdrol in Blood Relative van FOX

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.

In Blood Relative zal Dascha Polanco (Orange Is the New Black), tegenover Tate Donovan (MacGyver (2016)), Tyrone Marshall Brown (Love Is___) en Melissa Leo (I'm Dying Up Here), een hoofdrol spelen. Tracie Thoms (9-1-1) en Sarah Sarah Catherine Hook (NOS4A2) spelen een terugkerende rol in de misdaadserie.

Polanco speelt Maria Alvarez, die haar Ph.D. in de psychologie probeert te halen. Twintig jaar geleden werd haar vader Diego veroordeeld voor moord. Maria is stomverbaasd als ze hoort dat de politie het lichaam de man die haar vader vermoord zou hebben heeft gevonden. Het leven van Maria verandert door een nieuwe wetenschap op forensisch gebied.


Dascha Polanco

De serie is geschreven door Chris Levinson (Law & Order) en James Renner en is gebaseerd op het door Renner geschreven artikel Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who are Solving All the Mysteries. Het artikel gaat over Dr. Colleen Fitzpatrick en Dr. Margaret Press, die hun genealogische expertise inzetten om de grenzen van de forensische wetenschap uit te breiden. Hiermee hielpen ze om Joe en Jane Does te identificeren en seriemoordenaars op te sporen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1