Godfather of Harlem

8.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkEPIX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:EPIX
Godfather of Harlem is een Amerikaanse misdaadserie van de zender EPIX. De serie ging in première op 29 september 2019.

De serie brengt de poging van Johnson in kaart om na een langdurig verblijf in de gevangenis controle over zijn buurt te krijgen. Verwacht maffia oorlogen en enorme sociale verandering tegen de achtergrond van het Amerika van 1960.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Godfather of Harlem.

Nieuws (11)

Ook voor de maand september hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
ma 30 augustus
1
Het tweede, meest recente, seizoen van Godfather of Harlem zal eind volgende maand verschijnen bij Ziggo Movies en Series.
di 24 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 26 juli

Populaire reacties (1)

9
05 jan 2020
Wat mij betreft een heerlijke serie. Ik ga hem niet met andere series vergelijken maar neem hem puur zoals hij is. Heb hem met veel plezier gekeken en verheug mij op een vervolg.

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem