NCIS: Los Angeles

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

NCIS: Los Angeles
Spanning en sensatie zijn gegarandeerd met de speciale agenten “G” Callen, Sam Hanna en hun elite team in deze 24 gloednieuwe afleveringen van seizoen tien. Grote uitdagingen en nog grotere risico’s komen op het team van de helden in LA af wanneer Kensi Blye en Marty Deeks in het huwelijksbootje stappen. Het technologische talent Eric en Nell staan stil bij een belangrijke keuze over hun carrières. Tegelijkertijd komt Hetty’s mysterieuze verdwijning plots tot een einde. Ook moet het team alles op alles zetten om een Saudische prins te beschermen die het doelwit is geworden van een kwaadaardig kartel, en werken ze samen met de FBI om een actieve terroristische groep te traceren en op te pakken.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Chris O’Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith , Barrett Foa en Linda Hunt.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 15 juli 2020
Consumentenadviesprijs: € 32,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

NCIS: Los Angeles is een spin-off van NCIS. In welke aflevering van NCIS werd de backdoor pilot uitgezonden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Code of Conduct
Code of Conduct
11x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06