Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Des met David Tennant van ITV internationaal overgenomen

Des met David Tennant van ITV internationaal overgenomen

De Britse dramaserie Des, met David Tennant (Broadchurch) in de hoofdrol wordt internationaal door veel streamingdiensten en netwerken overgenomen.
In Des is David Tennant (Broadchurch) te zien als de Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen. De serie laat Nilsen vanaf het moment van zijn arrestatie tot zijn proces zien en is gebaseerd op het boek Killing For Company van Brian Masters. Luke Neal schreef de eerst twee afleveringen en Lewis Arnold de derde. Naast Tennant spelen Jason Watkins (The Crown) en Daniel Mays (Line of Duty) ook een rol in de serie.

De miniserie van ITV is in Europa overgenomen door C More Entertainment, voor Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Ook het Belgische VRT, het Ijslandse Siminn hf, het Noorse TV2 en het Ierse Virgin Media Television hebben de serie overgenomen. In de Verenigde Staten, Canada en het Caribisch gebied is de serie overgenomen door Sundance Now van AMC Networks. In Latijns-Amerika heeft DIRECTV de serie overgenomen, in Australiƫ STAN en in Nieuw-Zeeland TVNZ.


David Tennant
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten